Dobra... teraz ja powiem swoje ostateczne zdanie. Więc tak... mówicie, że nie będzie czegoś takiego "Ja płacę więc mam władzę ?". Póki co możecie sobie tak mówić ale każdy wie, że będzie jak zawsze bo w takim żyjemy narodzie i przesiąknęliśmy tą całą "pierdo.loną" zachłannością jaka otacza nas na około. Także dajmy na to przykład: (to tylko przykład) Galardo płaci 35 zł - najwięcej i na początku jest wszystko OK, aż zacznie się wybieranie na H@. Tutaj zacznie się wypominanie tego, kto co jak gdzie kiedy i ile dał. Ale to najmniejszy problem bo tutaj jednak kontroluje wszystko ex0n (o ile ma czas) i nikt nie chce mu się narażać, ale na serwerze to inna bajka. Zacznie się przechwalanie, wypominanie, skamlenie, przywileje dla tych, którzy coś wpłacili. A jeśli zdarzy się tak, że S@ (server admina) dostanie osoba, która nic nie zapłaciła to wtedy wybuchnie powstanie i zacznie się obgadywanie za plecami i knucie wszelakich podstępów, które tylko zgnoją tego S@.
Także ogólnie lepiej póki co zrobić coś z forum, dodać stat4u, rozruszać je jakoś, żeby aż kuźwa zawieszała nam się Mozilla i poszukać sponsora, z którym będzie mniej problemów niż z donatorami na serwer.
Mówicie, że powpłacacie kase ? Jak Wy nawet nie potraficie zrobić tych 5 zasranych reklam best-serw, które są nam bardzo potrzebne bo stracimy war3ft...

/img444.imageshack.us/img444/8374/18446351.jpg[/img]
Odpowiedz z cytatem