Kto zaczoł na mnie rzucać obelgi nawet nie miał odwagi napisać tego przy mnie!!!
Chłopcze pisalismy to wtedy zeby nie było potem zadnych afer,a czy ty nigdy nie gadales na kogos z serwera wiec daruj sobie

jeszcze napisał ze jak on zaczoł grac na cs to ja w majtki waliłem to ile on miał lat 2 lata jak zaczol tu grac jestem od niego młodszy tylko o 2 lata wiec wniosek jest jeden koles nie umie logicznie pomyśleć zanim coś napisze i liczyć.
To chyba logiczne ze nie pisalismy tego dosłownie chodziło o to ze jak mysmy grywali na ajo potem na csp to ty jeszcze pewnie nie wiedziales co to cs

Tyle o demnie i jak chcesz porozmawiac to pw ok a co do tematu to:

1. Osoby ktore wplaca range V.I.P.
2.osoby ktore wplacily usunac im ostrzezenia
3.slot na serwie
4. I najlepiej sie zastanowic 5 albo i 10 razy jak ktos wplaci pieniadze zeby nie poczul sie bogiem na serwie i straszyl ze ktos bana zbierze itp itd Lepiej zeby zaplacilo 5 osob ale normalnych i bedzie bez klotni niz 15 i rozpierdol
6.Ja moge sie dorzucic tylko ja bede wysylal w euro i raczej na tego portflea nie da rady przeslac wiec przesylal bym na twoje konto exon albo jak ktos ma walutowe to jeszcze lepiej bo przelicznik zawswze wiekszy :P

PS Najlepiej jakbys exon zrobil kosztorys ile mniej wiecej bedzie kosztowal serwer poprostu tak jak na innych forach na serwer mamy 20 zl brakuje 70 wiesz o co chodzi
Z fartem chlopaki