Chłopcze pisalismy to wtedy zeby nie było potem zadnych afer,a czy ty nigdy nie gadales na kogos z serwera wiec daruj sobieKto zaczoł na mnie rzucać obelgi nawet nie miał odwagi napisać tego przy mnie!!!
To chyba logiczne ze nie pisalismy tego dosłownie chodziło o to ze jak mysmy grywali na ajo potem na csp to ty jeszcze pewnie nie wiedziales co to csjeszcze napisał ze jak on zaczoł grac na cs to ja w majtki waliłem to ile on miał lat 2 lata jak zaczol tu grac jestem od niego młodszy tylko o 2 lata wiec wniosek jest jeden koles nie umie logicznie pomyśleć zanim coś napisze i liczyć.
Tyle o demnie i jak chcesz porozmawiac to pw oka co do tematu to:
1. Osoby ktore wplaca range V.I.P.
2.osoby ktore wplacily usunac im ostrzezenia
3.slot na serwie
4. I najlepiej sie zastanowic 5 albo i 10 razyjak ktos wplaci pieniadze zeby nie poczul sie bogiem na serwie i straszyl ze ktos bana zbierze itp itd Lepiej zeby zaplacilo 5 osob ale normalnych i bedzie bez klotni niz 15 i rozpierdol
6.Ja moge sie dorzucic tylko ja bede wysylal w euro i raczej na tego portflea nie da rady przeslac wiec przesylal bym na twoje konto exon albo jak ktos ma walutowe to jeszcze lepiej bo przelicznik zawswze wiekszy :P
PS Najlepiej jakbys exon zrobil kosztorys ile mniej wiecej bedzie kosztowal serwer poprostu tak jak na innych forach na serwer mamy 20 zl brakuje 70wiesz o co chodzi
Z fartem chlopaki