Mariosz, bardzo dobrze i mądrze wybiegłeś w przyszłość. Dlatego ustalimy pewne pułapy i napisze deklaracje pod którą się każdy podpiszę. Albo po prostu będzie jedna stawka dla wszystkich.. Co do sprzedaży expa nie mogę się na to zgodzić! Słuchajcie miałem wiele tego typu propozycji.. I fakt duża liczba graczy smsami może by i zapełniła portfel na np niceshot.. Ale nie będziemy się sprzedawać! Nasze serwery będą zawsze gwarantowały ten sam standard. przykład: grałem dawniej w ogame.. po tym jak weszły mody generałów gdzie za $ inni mogli więcej surowce przybywały o 25% szybciej olałem to..! I Mariosz, proszę Cię żebyś nikomu z forum/znajomych modów nie dodawał expa za free! To są takie CSP żelazne zasady! CSP się nie sprzedaje!![]()
Panowie teraz korzyści tej rangi. Najlepszym rozwiązaniem dla CSP byłby fakt że wpłąty będą bezinteresowne.. Ale kto z was mógłby się na to zgodzić ...?
Bo słuchajcie stworzę grupę Sponsorzy/Zasłużeni/vip coś w tym stylu i to zdeorganizuje wszystko.. Większość z was wypowiadających się w tym temacie jest na CSP od dawna i macie ogromny wkład w jego funkcjonalność.. Pomyślcie że ktoś jest na forum rok pomagał wrzucał poradniki grał na serwerze zna ogólne sprawy i sytuacje jakie się dzieją na forum.. I nagle loguje się 10letnie dziecko które dokonuje wpłaty w wysokości np 20zł i dostaje Rangę VIP która jest wyżej postawiona niż grupa member (gdzie automatycznie przydziela ludzi po napisaniu 400postów) Czy to jest sprawiedliwe ?
Piszcie co oczekujecie w zamian.. Napewno zadne "dopalacze" na serwerze nie wchodzą w grę.. ze macie bonusy więcej kasy na starcie itp
Może stwórzmy grupę gdzie np po wpłacie każdy bedzie miał w niej zapewnione członkostwo na np 1-3 miesiące ? Coś z sensem bo wpadnie nam na forum jakaś klasa zerówkowiczów i sami będziemy tego żałować..
Piszcie czego oczekujecie ? Co byście chcieli.. ? Czekam na wasze opinie i pomysły ?