[img]http/kiosk.onet.pl/_i/artykuly/01_09/operacja.jpg[/img]

Panowie właśnie znajdujemy się na sali operacyjnej leżymy na stole z rozciętą ranę odcięci od aparatury.. Nie jest za wesoło.. ale szanse na przetrwanie są bardzo duże! Lekarze są w gotowości by postawić nas na nogi.. w około stołu na którym jesteśmy jest masa ludzi która się na nas gapi.. Jedynym ratunkiem dla nas jest lek.. który jest w zasięgu wzroku.. Niestety nie dadzą nam go na kasę chorych.. I teraz pytanie czy kupujemy lekarstwo pomagamy i się zrzucamy ?

Panowie nie będę zanurzał się w obecna sytuacje i rozdrapywał co prawda jeszcze świeżę rany.. Jeśli macie coś co o czym musicie powiedzieć czekam na wasze uwagi..

Liczę na to że przeprowadzimy tą rozmowę w sposób kulturalny i dogadamy się jak ludzie!

Mam pewien pomysł.. Może zrobimy składki na serwery dla CSP. Wiadomo osoby które się bedą składać bedą miały zagwarantowane np rezerwacje slota lub jakiś inny bonus na forum rangę itp

Serwerami będą kierować osoby wybrane przez wszystkich użytkowników które bedą coś dla CSP i zatwierdzone przezemnie. Ważne jest to by umiały kierować serwerami nawet mogą to być osoby które się nie składają! Ale szczegóły potem.. Co o tym sądzicie.. Jeśli ktoś się deklaruje na coś kolwiek niech to bedzie przemyślana decyzja.!

Wpłaty mogą być odrazu do portwela w danej firmie lub na np moje konto jeśli firma nie będzie miała takiej możliwości.

Czekam na wasze opinie. Shift proszę o dane do panelu serwa. Może uda mi się go uratować. Napiszę do nich o sponsoring tego serwera jeszcze raz!

Czekam na wasze opinie!