Grałem na tym modzie na innym portalu i bylo super bo duzo ludzi bylo z tego portalu i byla fajna atmosfera.
Grałem na tym modzie na innym portalu i bylo super bo duzo ludzi bylo z tego portalu i byla fajna atmosfera.
[img]http/imageshack.us/a/img513/6900/orochimarusamabydrgiddy.png[/img]
Na serwerze jest już unikalny block maker oraz exp mod.
Teraz bierzemy się za robienie map.
Moim Zdaniem tyle wam powiem to jest zarąbisty mod teraz jest na servie troche zabawy) Brawo Dla Kornigo za Pomysł
![]()
Hasło jest zmienione do zakończenia prac nad serwerem. Pozdrawiam i proszę o cierpliwość, a zostaniecie nagrodzeni profesjonalnie zrobionym modem![]()
Strzeżcie się hardcorów bo nie wiadomo czy i tobie [you:a262f41187] nie urwą od internetu
Muzyka reggae na wszystko pomaga
[you:a262f41187] Pozdrawiam
oj będzie będzieZamieszczone przez NiceShoot
chętnie bym sobie pograł na EB
[img]http/www.nSports.pl/images/linkus/13.png[/img]
Nie tylko user, ale też Bukmacher
Chciałbym was poinformować że będzie mały poślizg z pracami nad EasyBlock, ponieważ mamy problemy techniczne związane z luffa.pl.
Strzeżcie się hardcorów bo nie wiadomo czy i tobie [you:a262f41187] nie urwą od internetu
dzieki korni za infojak bedzie działał serwer to napewno wejde i sie pobawie z wami
![]()
you know who.th
Wiecej Sprzetu Niz Talentu ?
Skill Czy Fart ?
A.C.A.B.
Spain
hmmmm kurde no fajny server tylko ma na nim lagi jak *** ale i tak grałem dopuki nie dostałem perma od admiana za zabicie go :0
//edit by korni007
Nie dostałeś perma za zabicie tylko robimy bloki an mapach więc nie należy przeszkadzać, proszę nie robić off topicu w tym temacie.
Chcę was powiadomić, szczególnie tych co grają na nsie, że Steam/ns będzie dopiero gdy zrobimy mapy. Do tego czasu jest only steam.
korni a kiedy bd steam/ns bo bym chcial bym pograc na nim a narazie nie mam funduszy na steama