Witam.Dziś chciałem wejść na serwer HsOnly lecz w konsoli pisze "
You have been banned from this server" chciałbym prosić o jak najszybsze wyjaśnienie sprawy.
z poważaniem SoKoL
Witam.Dziś chciałem wejść na serwer HsOnly lecz w konsoli pisze "
You have been banned from this server" chciałbym prosić o jak najszybsze wyjaśnienie sprawy.
z poważaniem SoKoL
hmm??Zamieszczone przez SoKoL
![]()
Tak ale wczoraj normalnie grałem a dziś pograłem chwilę wyszedłem z serwera i poszedłem do WC, później wchodzę coś minie nie mogło zalogować sprawdziłem konsole a tam pisało masz bana trochę się bawiłem amxmodmenu to może sam się zabanowałem xD
Chodzi mi tylko o unbana![]()
Ip mistrzu, chyba że neo to dziś możesz grać![]()
Strzeżcie się hardcorów bo nie wiadomo czy i tobie [you:a262f41187] nie urwą od internetu
Muzyka reggae na wszystko pomaga
[you:a262f41187] Pozdrawiam
Też tak miałem, jak masz neostrade to może jakiś cziter o podobnym zakresie co ty dostał bana i dlatego. Spróbuj rozłączyć modem kilka razy zmieni ci sie ip, i spróbój wtedy wejść![]()
Kto choć raz zaznał uczucia fanatyzmu wie,że pod tym pojęciem kryje się wszystko.Żadna inna dziedzina życia nie tworzy tej niesamowitej magii,jaką dają rozśpiewane trybuny. Miłość fanatyków do swego Klubu, barw, tradycji jest znacznie głębszym uczuciem, niż tylko przyjście na mecz i obejrzenie dobrego widowiska...
[img]http/www.forum.cs-portal.net/image.php?type=sigpic&userid=8648&dateline=1290104 445[/img]
Wasz mistrzu oddaje ip. Proszę nie klaskać .![]()
88.199.244.228 <<<----- to moje ip
Ja Tez raz dostałem bana i nawet nie wiem za co na innym servie xD i nikt mi go nie dał xd
Wyjaśnione więc zamykam.
Strzeżcie się hardcorów bo nie wiadomo czy i tobie [you:a262f41187] nie urwą od internetu
Muzyka reggae na wszystko pomaga
[you:a262f41187] Pozdrawiam