Przedstawiam wyniki rekrutacji.
Dotychczas zgłosili się:
Koniu ×
Dalkan
Klusken
Mroziu
schook ×
kk. ×
Kopa
Seq
onqu
Kali

Po naradzie z Eragonem wybraliśmy odpowiadających nam kandydatów.

Zaczynamy:
Koniu - mimo, że jest młody gra dużo ale jego zachowanie nie jest najlepsze. Jeśli będę widział Twoje zaangażowanie na serwerze i poprawę zachowania być możesz dostaniesz szanse. Póki co NIE.

Dalkan - na war3ft wybrałem chyba go ja i nie sprawiał żadnych problemów, ma swój wiek i na pewno poradzi sobie, a także pomoże rozkręcić czterfuna. TAK

Klusken - tutaj nie byliśmy pewnie, ponieważ często masz tak, że zgłaszasz się do czegoś a potem to olewasz. Jednak daliśmy Ci szansę, jeśli nie pomożesz w rozkręcaniu serwera i będziesz miał mało przegranych godzin to niestety się pożegnamy. Póki co na TAK.

Mroziu - Najlepszy kandydat. DUŻE TAK.

schook - Podobnie jak u kluska jednak schook to już jest fenomen. Dlatego NIE.

kk. - Tutaj zaraz odpisze milion jego obrońców dlatego piszę, że wiek nie gra tutaj roli a samo doświadczenie. Nie widziałem Cię jeszcze na serwerze i myślę, że sobie nie poradzisz dlatego NIE.

Kopa - TAK. Sprawdź się bo potem nie daruję sobie, że dostałeś admina

Seq - dobry gracz, utrzymuje kulture, grałem z nim na kilku serwerach, Eragon powiedział, że się sprawdzi dlatego na TAK.

onqu - potrzebujemy śmieszków na serwerze, którzy wprowadzą trochę zabawy. W końcu to FORFAN. TAK.

Kali - nie chce mi się już pisać dlatego po prostu TAK.

Reasumując admina dostają:

Dalkan
Klusken
Mroziu
Kopa
Seq
onqu
Kali

2 TURA REKRUTACJI

jylon - LOW
erO.
Mr.Gibon ×
KupsztalJeza(bede_jaqub11) ×
PRZEMO
Vader.

Uzasadnienie:

jylon - LOW: Widać, że się angażuje. Reklamuje nas na wielu forach, na serwerze też gra także mam nadzieję, że sobie poradzi. TAK.

erO. - Mimo, że ma cięty język (jego riposty są żenujące ;D) to poradzi sobie i myślę, że wniesie wiele na ten serwer. Także TAK.

Mr.Gibon - NIE. Masz admina już na dwóch serwerach, a gdy dostaniesz na 3 to nie będziesz wydajnym adminem.

KupsztalJeza(bede_jaqub11) - jeszcze nie teraz. NIE

PRZEMO - dorosły, myślę że będzie umiał zapanować nad serwerem. TAK

Vader - @F.

SID'y bądź nick i hasło poproszęna PW. Od teraz jesteście kontrolowani pod względem przegranego czasu na serwerze. Zapraszajcie innych graczy i zapełnijmy TEN SERWER.

JEŚLI MA KTOŚ JAKIEŚ ZASTRZEŻENIA TO PISZCIE W TYM TEMACIE : )

Pozdrawiam
Mariosz ~