infi powinieneś dostać medal za tą wiadomość i zamknięcie tematu..Zamieszczone przez infi
![]()
Panowie to jest gorzej niż chore! Na bazie screanów i waszych wiadomości to jest po prostu czysty obłęd!
Jako Prezes tego burdelu muszę być obiektywny!!!! Słuchajcie co to za przyjaciel forum który wpada na serwa i wyklina wyśmiewa adminów oraz całą ekipę która stara się to wszystko utrzymać a między innymi człowieka który ten serwer prowadzi opłaca z własnej kieszeni? TO JEST CHORE JAK DLA MNIE!! Z tego co było wcześniej i jest nadal do tej pory mało rzeczy się zmieniło.. Wcześniej był burdel teraz jest burdel.. Wystarczy popatrzeć w archiwum na pierwszy serwer CSP gdzie 12 osób się złożyło i było 12 adminów.. Ja dobrze pamiętam co się wtedy działo.. ;] I zdecydowana większość która zabierała w tym temacie głos pamięta to doskonale..Cieszę się że macie między sobą takie poparcie i tak twardo za sobą stoicie!
Acaba znam jeszcze przed CSP gdy grywaliśmy na np na ajo..
To jest osoba kontrowersyjna.. nawet na ajo forum pamiętam ile było zgrzytów! Ale mniejsza z tym! Prawda jest taka że zamiast wchodzić i wyśmiewać dajmy coś od siebie.. Za to zachowanie Acab powinien dostać na serwerze bana.. Po co my piszemy poradniki skoro są one tylko dla nowych użytkowników ? Nie ma opcji że kilka osób jest wyjęta z pod prawa! Wszedł obraził wyklinał może to być nawet Prezydent USA na naszym serwie i ma dostać BANA za takie coś..! Grajmy szanujmy się.. to jest podstawa! A tutaj każdy widzę stawia się jak by był o niebo lepszy od drugiego..! Muszę chyba poukrywać daty przyłączeń użytkowników! A za teksty typu "ja tu jestem od" powinienem nastawić automat do dawania warnów!
I zapamiętajcie sobie! Jeśli ktoś ma na forum Frienda! To nie oznacza że ma go bo jest z nami od dawna! Tylko coś znacznie ważniejszego! Dzięki niektórym ich pracy zaangarzowania to forum po prostu jest! Będąc na innych forach (dla mnie tych porządnych) jak sam zaczynałem zabawę w internecie gdzie Frienda nie można kupić za smsa albo zdobyć w ciągu 2 dni wrzucając różne ilości linków itp Miałem zawsze szacunek dla Tych osób i respekt. Bo to byli były zasłużone osoby.. I nikt nie musiał o tym nikomu przypominać tak po prostu było!! I każdy o tym wiedział.. Ale osoba taka też zachowywała się w należyty sposób..