Zostaw moją chorą świadomość w spokoju, bo patrząc na styl twojej wypowiedzi wychodzę z założenia że twoje IQ podniesione do kwadratu nie jest równe mojemu... Podam Ci przykład pierwszy z brzegu: Napisałem skargę na góra 10-latka który krzyczał przez mikro z pół godziny. Jaka była wasza reakcja? Żadna.. Ma pozwolenie niech sobie krzyczy... Są na serwie Andri, czy Eragon, dzieciak usłyszy "zamknij japę" i jest spokój... Jest jedna rzecz której ty nie rozumiesz... Gdyby to było na ffa to ok możecie sobie robić co chcecie, wasza wola, ale o karze (jeśli już) powinien zdecydować zarządca serwera 4FUN czyli rfs chyba... A wy myślicie że jesteście jak USA i będziecie się wtrącać wszędzie...
Shiftu się przejadł w święta, albo wręcz przeciwnie nie najadł i już fuela wyrzucił, zrąbał LaZlo w shoucie i teraz to... On się pochopnie zachowuje.. Przykład ? Odpuścił dwóm graczom ostatnio czity, niby pod pretekstem że steama kupili, a teraz daje perma bo kolo ss nie ma?
Jeszcze jeden? Byłeś przy tym jak się z Rufusem żarł o to że niby ten ma czity i jaka dyskusja tu była?Był pierwszy żeby go z tego serwa wywalić. A dzisiaj już jest normalnie... (Chyba) Jeśli Tobie coś nie pasuje i czujesz się obrażany to weź sobie gg i wyjaśnij to z nimi sam, bo PrtSc w klawę wbijesz i stracisz najważniejszy guzik podczas gry w csa...
I uwaga bezpośrednio do Ciebie na koniec: jak chcesz napisać coś dłuższego w sensie wypowiedzi, to poćwicz pisownię bym, byś ,by i nie z przymiotnikami, albo poproś kogoś starszego żeby Ci ten tekst jak ty to mówisz "ogarnął", bo głowa boli...
Niech się więc rfs wypowie i koniec tematu...