Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy ... 23
Pokaż wyniki od 21 do 22 z 22

Wątek: A.C.A.B. i MU

Przyjaciel
    Przegląda
    Brodnica
    hmmm jak to sie czyta to rece opadaja.
    Jakby to najlagodniej powiedziec: dogryzacie sobie jak psy
    zamiast ciaglych klotni o byle co, zacznijcie normalnie ze soba rozmawiac i postarajcie sie byc obiektywni, a nie za wszelka cene bronic swojej racji(chociaz moze byc ona bledna). Mam nadzieje ze taka sytuacja juz sie wiecej nie powtorzy.

Mysle ze A.C.A.B i Mu troche przesadzili.
    a co do Gibona zrobil jak zrobil.;']

close
    nikt nie jest idealny
    [img]http/img231.imageshack.us/img231/3645/sygnaf.jpg[/img]

Cytat Zamieszczone przez infi
    hmmm jak to sie czyta to rece opadaja.
    Jakby to najlagodniej powiedziec: dogryzacie sobie jak psy
    zamiast ciaglych klotni o byle co, zacznijcie normalnie ze soba rozmawiac i postarajcie sie byc obiektywni, a nie za wszelka cene bronic swojej racji(chociaz moze byc ona bledna). Mam nadzieje ze taka sytuacja juz sie wiecej nie powtorzy.

Mysle ze A.C.A.B i Mu trochę przesadzili.
    a co do Gibona zrobił jak zrobił.;']

close
    infi powinieneś dostać medal za tą wiadomość i zamknięcie tematu..

Panowie to jest gorzej niż chore! Na bazie screanów i waszych wiadomości to jest po prostu czysty obłęd!

Jako Prezes tego burdelu muszę być obiektywny!!!! Słuchajcie co to za przyjaciel forum który wpada na serwa i wyklina wyśmiewa adminów oraz całą ekipę która stara się to wszystko utrzymać a między innymi człowieka który ten serwer prowadzi opłaca z własnej kieszeni? TO JEST CHORE JAK DLA MNIE!! Z tego co było wcześniej i jest nadal do tej pory mało rzeczy się zmieniło.. Wcześniej był burdel teraz jest burdel.. Wystarczy popatrzeć w archiwum na pierwszy serwer CSP gdzie 12 osób się złożyło i było 12 adminów.. Ja dobrze pamiętam co się wtedy działo.. ;] I zdecydowana większość która zabierała w tym temacie głos pamięta to doskonale.. Cieszę się że macie między sobą takie poparcie i tak twardo za sobą stoicie! Acaba znam jeszcze przed CSP gdy grywaliśmy na np na ajo.. To jest osoba kontrowersyjna.. nawet na ajo forum pamiętam ile było zgrzytów! Ale mniejsza z tym! Prawda jest taka że zamiast wchodzić i wyśmiewać dajmy coś od siebie.. Za to zachowanie Acab powinien dostać na serwerze bana.. Po co my piszemy poradniki skoro są one tylko dla nowych użytkowników ? Nie ma opcji że kilka osób jest wyjęta z pod prawa! Wszedł obraził wyklinał może to być nawet Prezydent USA na naszym serwie i ma dostać BANA za takie coś..! Grajmy szanujmy się.. to jest podstawa! A tutaj każdy widzę stawia się jak by był o niebo lepszy od drugiego..! Muszę chyba poukrywać daty przyłączeń użytkowników! A za teksty typu "ja tu jestem od" powinienem nastawić automat do dawania warnów!

I zapamiętajcie sobie! Jeśli ktoś ma na forum Frienda! To nie oznacza że ma go bo jest z nami od dawna! Tylko coś znacznie ważniejszego! Dzięki niektórym ich pracy zaangarzowania to forum po prostu jest! Będąc na innych forach (dla mnie tych porządnych) jak sam zaczynałem zabawę w internecie gdzie Frienda nie można kupić za smsa albo zdobyć w ciągu 2 dni wrzucając różne ilości linków itp Miałem zawsze szacunek dla Tych osób i respekt. Bo to byli były zasłużone osoby.. I nikt nie musiał o tym nikomu przypominać tak po prostu było!! I każdy o tym wiedział.. Ale osoba taka też zachowywała się w należyty sposób..
    www.planetawhisky.pl

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy ... 23

Uprawnienia umieszczania postów