przeczytalem regulamn i go akceptuje.
Jezeli temat juz byl przepraszam.
Wedrujac po internecie znalazlem ciekawego mod'a do counter strike a mianowicie

Super Hero Mod

Instrukcja

1.Otwierasz plik installer_SuperHero.exe (link)
2.Klikasz "Next" nastepnie zaznaczasz "I accept the terms in the License Agreement" i "Next".
3.Pojawia nam sie taka lista(obrazek) zaznaczamy"Select mod directory"klikamy "Next"
Pojawia sie nam okienko z lista(odszukujesz folder z Counter Strike (u mnie to wyglada tak Mój komputer>Dysk C>Program Files>Counter-Strike>cstrike).
4.Klikamy "Ok" a nastepnie "Yes" czekamy chwilke az sie zainstaluje i klikamy "Finish"
5.Cieszymy sie nowym mode do Cs'a

Batman - Utility Belts - Każdą rundę zaczyna mając już od razu kilka broni dzięki czemu nie trzeba ich kupować. Są to : M4, AWP, MP5, Sig, Aug, HE, Flash Bangs, Smoke Nades.

Hobgoblin - Hobgoblin Grenades -Siła granatów jest większa. Po wyrzuceniu granatu po, 2 sekundach, powstaje nowy granat.

Daredevil - ESP - AMX_Force rip off - Wokól wszystkich graczy powstają niebieskie kręgi, Ułatwia to zlokalizowanie przeciwników, jak i graczy z własnej drużyny.

Flash - Runs faster - pozwala biegać szybciej niż normalnie.

Superman - Na starcie rundy dostaje 150 pancerza i 150 punktów życia. Do tego otrzymuje zdolność latania.

Wolverine - Z nożem biega szybciej niż inni gracze, którzy też mają wyciągnięty noż. Regeneruje 6 HP na sekundę.

Dracula - Vampiric Drain - Odzyskuje życie po zadaniu obrażeń przeciwnikowi. Otrzymuje 15 HP, za zadanie 35 HP.

Captain America - Super Shield - Na losową sekundę staje się Bogiem. Nie otrzymuje obrażeń, przy trafieniach.

Punisher - No reloading required - Nie potrzebujesz przeładowywać broni. Amunicja zmienia się automatycznie bez przerywania strzelania.

Windwalker - Ciche chodzenie. Przeciwnik nie słyszy odgłosów chodzenia.

Zues - Po swojej śmierci jedna z postaci w drużynie może zostać wskrzeszona.

Skeletor - Summon Snarks - Wysyła małe stworki, które przeszukują mapę w celu odnalezienia kamperów, po czym zawiadamiają gracza. Potrzebny klawisz do zbinowania.(nie używałem tego więc nie wiem jak naprawdę, to wygląda)

Xavier - Pick an enemy to mark - Wysyła cień który śledzi przeciwnika zostawiając po nim ślad. Pomaga w zlokalizowaniu wroga. Potrzebny klawisz do zbindowania.

Dazzler - Sparkle Flash - Wysyła światło, które oślepia przeciwników. Potrzebny klawisz do zbindowania.

Taliban Idiot - (skąd ja to znam ) - Włącza licznik czasu po jego upłynięciu, postać wybucha. Takie kamikazee. Oczywiście to zabija przeciwników. Potrzebny klawisz do zbindowania.

Hulk - Power Stomp - Oszałamia przeciwników. Trzeba być na ziemi aby tego użyć. Potrzebny klawisz do zbindowania. (nie wiem jak to działa dokładnie bo nie grałem tą postacią jeszcze)

Human Torch - Wysyła płomienie ognia, które rażą przeciwników. Potrzebny klawisz do zbindowania.

Iron Man - Regeneruje pancerz. Potrzebny klawisz do zbindowania.

Mystique - Morph into enemy skin - Zmienia swój wygląd na kolesia z przeciwnej drużyny. Trzeb trzymać zbindowany klawisz i go nie puszczać aby zdolność działała. Ciężko grać jak jest Friendly Fire . Potrzebny klawisz do zbindowania.

Night Crawler - No Clip - Możesz przechodzić przez ściany podłogę (ziemie) i inne takie. Masz na bycie poza światem tylko 5 sekund inaczej zginiesz. Używałem tego - wchodziłem pod ziemie szybko biegłem i wychodziłem za plecami przeciwnika - dalej to już wiecie jak było . Potrzebny klawisz do zbindowania.

Spiderman - Hook - Wystrzeliwuje czerwoną linę, która działa jak pajęczyna Spidermana. Dzięki niej można wskakiwać na tereny nie dostępne przy zwykłej grawitacji. Potrzebny klawisz do zbindowania.

Magneto - Metal Control - Jeżeli przeciwnik do nas strzeli to po trafieniu wypada mu broń z ręki (tak jakby ją wyrzucił) Dobra akcja, która strasznie dezorientuje. Potrzebny klawisz do zbindowania i wysoki poziom doświadczenia.