Tu się tak wielkie GG zrobiło ,że już nie wiem gdzie jest początek o,o .Najpierw jeden na drugiego mówi , potem drugi zmienia zdanie i mówi na pierwszego ( no co to kurde jest ?) . Szczerze powiem ja tutaj nie wybiorę strony,albo on albo on bo to jest hmmm.. trudne i "ciut" dziwne ? KnifeMan , najpierw piszę "albo on ,albo ja" a zaraz po tym zamyka temat no to chwileczkę , powiedziałeś "wybierajcie" i co teraz mamy niby zrobić? A Mers , też trochę przesadził , bo pojawił się "niczym grom z jasnego nieba" i kolejny który stanął po stronie Knife ( no bo przecież kolega ) ... Kiedyś ,czyli dokładnie rok temu było całkiem inaczej , może też było parę sprzeczek lecz była inny klimat . Admina dostawało się ,że tak powiem za "wyróżnienie" ,normalnie się składało podanie inni powiedzieli co i jak no i decyzja zapadała "Tak" / "Nie" . A teraz? Admina na admina najeżdża , admina się dostaje po koleżeńsku i w ogóle jest wielki zamęt ... Albo rozwiążecie to między sobą ,albo na prawdę będzie trzeba dokonać wyboru .