Ten ss knife2 podoba mi się bardziej, widać tam jak prawdziwe są Twoje słowa. Najpierw mówisz że go nie odbanowałeś, a za minutę twierdzisz że tylko wtedy kiedy zbanuję go za nic. Więc powiem Ci że to zaczęło się od wyzwiska od HitlerMana i za to powinieneś ponieść największe konsekwencje bo widać że na prawdę jesteś ciężko emocjonalny i nie znasz znaczenia tego człowieka. Porównujesz mnie? Moda który za obrazy w swoją stronę karze banem do potwora który od tak ludzi, Twoich rodaków i możliwe że jakiegoś przodka przetapiał na mydło. Zastanów się, jakim prawem mnie do niego porównujesz. Już wtedy powinieneś dostać dożywotniego bana tutaj. Ale dostałeś drugą szansę po tym jak mnie przeprosiłeś. Powiedziałeś że najlepiej będzie jak się nie będziesz do mnie lub o mnie odzywał. A w zdaniu w którym napisałeś wczoraj na sb nazwałeś mnie kłamcą i uważałeś że kryję cziterów. H@ War3 sam mu dał unbana i zabrał Ci admina. Następnie Twoje kłótnie w turnieju. Sędziowie i cała Twoja drużyna poparła mnie prawie w 100% ale Ty miałeś swoje ale. Dlatego teraz mówię albo on albo ja. Nazbierało mu się potąd. HitlerMan, niesprawiedliwy sędzia, kłamca itp. Wzywam Radę Adminów do podjęcia decyzji bo ja tak tego nie zostawię... on musi opuścić CSP bo i tak nie jest pożyteczny a tylko mi utrudnia i psuję mi nerwy. Albo on albo ja. Chcę abyście wypowiedzieli się na temat tej kłótni, jego i jego zachowania.