Ja proponuję ustanowić jakąś osobę jak Dill i Baku z prawami tylko żeby była często na forum -.- a nie jak niektórzy. Ja pierdziele wiem że ktoś ma zajęć dużo ale jak tak jest to po co się za funkcje bierze? Ex0n prawda jest taka że na forum nikt nic nie piszę jak nie ma serwera. Ale serwer zdobyliśmy sami, samiutcy. Teraz będziemy znów pisać bo mamy dział ale jakbyś nie wbił to forum by leżało nadal, bo Dill albo nie ma czasu albo takich praw nie posiada. Ponadto taka pustka będzie znów jak tylko przestaniemy płacić sami za serwer dlatego powinniśmy sprzedawać flagi na serwer lub rezerwacje slotów. Jeżeli serwer będzie pełny i popularny to to się sprawdzi. I dopiero jak to wszystko będzie to będziesz mógł ex0n rozwinąć forum bo bez tego się nie da kategorycznie. Ciebie długo nie ma a trzeba mieć osobę która jest cały czas prawię i wszystkim pokieruje. Mówię Dill albo nie miał czasu albo niewystarczające prawa. Znam portale gdzie Site Adminów jest 3 i 1 główny i zawsze mogą się dogadać a jak nie mogą to główny poświęca 5 min w ciągu dnia i robi "wypad". Na Twoim miejscu ex0n wybrałbym jedną taką osobę o której mówię. Taką która na forum jest w miarę często, taką która piszę dużo postów i której możesz zaufać bo znasz od jakiegoś czasu albo od jakiegoś czasu pełni jakąś większą funkcję. Taką osobą był Dill ale teraz brakło mu czasu.