Wiesz co do haxów ogólnie to powiem Ci jakie jest moje zdanie. Mroziu wyobraź sobie siebie i pewnego specyficznego gracza jakim jest np. Sprill. Powiedzmy że Ty jako admin masz na kompie wh i oglądasz grę niektórych graczy z włączonym wh... według mnie to tak samo jak ktoś ma aima i nawet nie strzela albo wydaję się komuś że trzęsie się celownik..
Trudno mi to ująć w słowach dlatego jako przykład podaję Sprillla któremu na początku gry na csp celownik trząsł się w chu,j... ale jak miałem go zbanować jak on nawet nie strzelał? Miał staty 0:13... co by powiedzieli inni gracze? Tak samo w przypadku Dead-a. Bo według mnie to on nie gra za dobrze albo jakoś super prO ani heady mu często nie wpadają, a celownik może mu się trząść z tego powodu że ma ustawioną myszkę na ok. 2000 FPs-ów i się cieszy...
Wiecie admin ma ciężko z podjęciem decyzji, ale ja gdy widziałem Sprilla nie banowałem go dopóki kogoś nie zabił a potem jak już zaczął do ludzi normalnie strzelać to już mu się wcale nie trząsł...
Takie moje zdanie jako Admina z jakimś już prawda stażem... ;p
Pozdrawiam Knif