NIE MAM WH NIE MASZ DOWODU?

[ Dodano: 23-09-09, 19:55 ]
Stanołem by napisać:
LOOL SKAN I HS

[ Dodano: 23-09-09, 19:56 ]
To nie wolno skana ZROBIC poprostu myslalem czy ktos tam jest strzelilem raz i drugi i zabilem no logiczne?

[ Dodano: 23-09-09, 19:57 ]
Powiem tak...Juz raz tam zabilem tego gracza to pomyslalem ze znowu tam bedzie to skan to bylo po pierwsze po drugie nie macie ss'ow ze mam wh Wiec?

[ Dodano: 23-09-09, 19:58 ]
Dodam jeszcze ze mozecie tracic graczy przez takie BaNoWaNiE nie winnych ludzi....Wiem ze kazdy moze miec cheata w folderze ale to nie znaczy ze ja go mialem wlaczonego i dalej bede za tym ze ZADEN Z ADMINOW grajacy wtedy na de_kabul nikt mi nie zrobil ss'a...

[ Dodano: 23-09-09, 19:58 ]
To jak?

[ Dodano: 23-09-09, 20:01 ]
Nie musisz mi tlumaczyc co Admin robi i ma robic i co ma na specie bo bylem nie raz nie dwa ani nie trzy razy adminem...Wiele razy nim bylemTak samo dostalem bana na 240min za to ze napisalem : Kurw*a admin...Juz zaczolem pisac ze koles ma cheaty i dostalem bana powod: obraza admina...napisalem to poniewaz bylem zdenerwowany ze gracze niektorzy cheatuja bo widac grac nie umieja to musza sie uczyc poprzez "wspomagacze"

[ Dodano: 23-09-09, 20:02 ]
Cytat Zamieszczone przez korni007
Nie był to skan, tylko na kabulu myślałes że ct jest przed skrzynką a tak naprawde był za skrzynka, a masz wh bo jak biegłeś to szybko odwróciłes sie do tyłu i strzeliłes w skrzynkę dość dużą i zabiłeś ct po czym stanąłeś w miejscu bo pewnie wyłączałeś wh.... chyba nie wiesz ale admin ma esp na spekcie więc ban zostaje.... Póżniej dołącze ssa z miejscem w którym się to stało... Ja podejmuje jako admin szybko decyzje i żadko się mylę...przykro mi ale sam się skazałes na perma..
[glow=red:e2186845af][/glow:e2186845af]POWTORZE OSTATNI RAZ WIEM ZE JESTES ADMINEM SZANUJE TO ALE NIE MASZ DOWODU...

Czekam na unban.