Osobiście rozumiem przekaz knifemana.
Co do zmieniania mapek prosiłbym o wcześniejsze vote aby było "tak jak należy". Nie zmieniać również mapek ciągle.. Od czegoś w końcu jest te vote a i raz na jakiś czas taki street też chce zagrać knifezone =d
Wypowiedzi na admin czacie mają 2 strony.. czasami wprowadzają atmosferę na serwerze , a czasami po prostu zaśmiecają... Ja osobiście często korzystam z @czata ponieważ jak tylko wejde na serwer jestem zasypywany pytaniami o hosting/ plugin/ rejestracji nicku/ unban/ czity/ nowe mapki i inne często badziewia. Ale w końcu olać nie mogę więc odpowiadam. Zauważyłem czasem jednak że admini robią sobie prywatne pogaduszki na @czacie. Proszę jednak korzystać z tego adminowego zielonego ślicznego czacikiu ;p
Co do die$la knif pomyliłeś się, ale to przez niedoinformowanie więc nic nie szkodzi. Die$el chciał naprawić ss i sam mu w tym pomogłem.
Fiacik to cziter pamiętam go... 40% cziterów to dzieci które przeszukują google w poszukiwaniu wh niestety. Ale jednak po części zgodzę się z knifem... Admini czasami robią ss pochopnie. Ja ostatnio jestem trochę na serwerze i ss/demko robie na prawde sporadycznie gdy mam pewność lub uzasadnione podejrzenie że coś może być nie tak. Dlatego w 80% mam racje. Ostatnio obserwowałem tego splata z 30min zanim mu demko kręciłem. Czemu? A bo sam po swoich początkach gry na csp wiem jakie to wkurzające dostawać ss po pierwszej rundzie. Infinite też pewno kojarzy motyw. Dlatego proszę adminów o dogłębniejsze przyjrzenie się delikwentowi zanim zrobicie mu ss. Wgram plugin który będzie ukrywał obecność admina na spectu. Dzięki temu spokojnie ukryci możecie obserwować graczy z esp.