Co do adminów serwera War3FT to zauważyłem że się zapędziliście w swoich prawach...
Chodzi mi głównie o szczegóły których się troszkę nazbierało:
- ostatnio był temat że admini sobie zmieniają mapy według własnych udogodnień, w tamtym temacie broniłem adminów, ale dzisiaj byłem świadkiem zmiany mapy z wybranej na inną bez żadnej konkretnej przyczyny i powodu,
- jest jeszcze jedna bardzo ważna sprawa... ban na 1, 30, 60, 120 ,240 ,dzień i tydzień to rozdawajcie jak leci żeby karać ludzi bez względu na okoliczności ale jeżeli chodzi o permy to są one przeznaczone "głównie dla czitów", których ostatnio jest sporo i ssy które robicie na prawdę czasem śmiesznym dzieciom i ich nie wstawiają to świadczy tylko o nas... oni nie potrafią wstawiać screenów a niektórzy chyba robią to specjalnie żeby się tych dzieci pozbyć i zaśmiecić nimi black liste... i teraz UWAGA! Screeny robimy wtedy kiedy sami mamy wątpliwość a nie kur,wa jakiś bigos albo kto inny powie że hax. Zapamiętaj sobie to Ty jesteś adminem i to Ty powinieneś umieć to odróżnić.. Na prawdę przez to ciągłe wrzucanie jakiś leszczy na blackliste to jest masa roboty bo potem włażą pytają się za co ban,a mody i tak maja masę roboty na forum i serwerze (ja np. dzisiaj kombinuję sponsoring)... Ale ja nie wiem czy wy mnie dobrze rozumiecie... podam jakieś przykłady:
1. Np. nie wiem co na black liscie robi fiacik.
2. Dzisiaj Saved zrobił screeny Dislowi na życzenie - nie widzę więcej czegoś takiego bo to nie po jest.
- jest jeszcze sprawa pisania niepotrzebnych rzeczy na amx_chacie, sam tego nie przestrzegam ale po dzisiejszym dniu wiem jak to przeszkadza jak admini piszą "żal" na środku od tak bo ich zabito.. to mi dzisiaj przeszkadzało i ja pewnie też zawsze przeszkadzałem innym w grze pisząc tam różne głupoty, ja deklaruję że postaram się to zmienić i wy też się postarajcie...
Co do tych ssów to nie róbcie tego jak ktoś was zabije tylko wejdźcie sobie spokojnie na specta poświęćcie trochę czasu na obejrzenie gry podejrzanego...
Street taka prośba żeby to nie były słowa rzucone na wiatr tylko żebyś tutaj zajrzał i miał na wglądzie adminów, bo dzisiaj choć lagów mało i gra przyjemna to admini odstawiali ostro...