Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Czy Magik planował samobójstwo?

Czy Magik planował samobójstwo?

No to na początek może małe wprowadzenie dla osób które nie wiedzą kto co jak gdzie..

....Niedługo później Magik wraz z Fokusem i Rahimem założyli Paktofonikę. Po dwóch latach współpracy, w 18 grudnia 2000 roku, wydali płytę Kinematografia. Osiem dni po premierze płyty, 26 grudnia o godzinie 6.15, Magik wyskoczył ze swojego mieszkania przez okno z dziewiątego piętra. Około godziny 6.45 zmarł w katowickim szpitalu, pozostawiając żonę Justynę i trzyletniego syna, Filipa. Podobnie jak w przypadku odejścia z Kalibra 44, motywy nie są jasne.
    Teraz przyszłą pora na oglądnięce tego filmiku..

Kod:
    http://www.youtube.com/watch?v=stjhB9yXmzo

"zagadka śmierci magiga zawsze była rozgryzana ktoś jednak odwrócił kawałek plus i minus

co sie okazało magik wypowiada słowa które są poniżej

". jeśli ty też nie wierzysz to jest cztery tylko cztery." 2:09 jeśli kawałek leci od tyłu

i ".ach te ciało ach ta dama patrzcie jaka żeź może ja bym sie pozbierał w marty ramieniach." 2:43

miał on na mysli to ze za 4 lata coś sie stanie chodziło tu o samobójstwo

zaplanował on to lecz nie wiadomo dlaczego

jeśli nie wierzysz sprawdź to sam

przypominam ze kawałek jest z 1996 roku co sie stało 4 lata później każdy wie

przed śmiercią magik wypowiada słowa w kawałku nowiny

prawdopodobnie to było pożegnanie"

Co sądzicie o tym wszyskim po obejrzeniu materiału? Czy możliwe jest wg was że taka żecz mogła być zaplanowana ?

Wg mnie gdyby nie Magik Pfk niebyło by takim Pfk jakim wszyscy znali.. Do tej pory słucham wiele jego kawałków jak i PFK ogółem.. Szkoda że tak się stało.. Mogło powstać jeszcze tyle wspaniałych nagrań.. Co do tego materiału co przedstawiłem jest warty zastanowienia się.. Ale jak było naprawde....
    www.planetawhisky.pl

Przyjaciel
    Przegląda
    Dopokąd
    amiast tego rozkmiń sobie 2pac'a śmierci zapowiedziany mu powrót i powtarzającą się liczbę z którą się wszystko wiąże w jego przypadku. Aha i jeszce to, że po śmierci widziano go w teledysku w butach, których nie butach na rynku zanim umarł.
    [img]http/img.userbars.pl/90/17940.png[/img]
    www.multi-futbol.pl zapraszamy

Przyjaciel
    Przegląda
    KLAJ CITY
    ex0n zgadzam sie z tobą co do kawałków PFK sa zarabiste ja tak samo dalej słucham ich nagrań.moim zdaniem płyta Kinematografia jest najlepszą polską płytą a co do śmierci to sam już nie wime jak to naprawde było.ja słsyzałem ze on sie zjarał i pomylił dzrzwi z oknem na 9 piętrze i wypadł ale to pewnie plotki...natomiast co do odejścia z K44 to gdzieś wyczytałem w necie że kawałek "Nowiny" Magik zadedykował Joce i Dapowi to możliwe że on odeszedł od nich dalatego że zwątpili w jego umięjętności albo coś...a co do tego filmiku to ludzie chyba już sami prubuja sobie jego śmierć wytłumaczyć...

Junior Member
    Przegląda
    warszawa
    2pac mial kozackie kawalki na jego muzyce wychowałem sie jeszcze mam jego stare płyty

Uprawnienia umieszczania postów