No to na początek może małe wprowadzenie dla osób które nie wiedzą kto co jak gdzie..
....Niedługo później Magik wraz z Fokusem i Rahimem założyli Paktofonikę. Po dwóch latach współpracy, w 18 grudnia 2000 roku, wydali płytę Kinematografia. Osiem dni po premierze płyty, 26 grudnia o godzinie 6.15, Magik wyskoczył ze swojego mieszkania przez okno z dziewiątego piętra. Około godziny 6.45 zmarł w katowickim szpitalu, pozostawiając żonę Justynę i trzyletniego syna, Filipa. Podobnie jak w przypadku odejścia z Kalibra 44, motywy nie są jasne.
Teraz przyszłą pora na oglądnięce tego filmiku..
Kod:
http://www.youtube.com/watch?v=stjhB9yXmzo
"zagadka śmierci magiga zawsze była rozgryzana ktoś jednak odwrócił kawałek plus i minus
co sie okazało magik wypowiada słowa które są poniżej
". jeśli ty też nie wierzysz to jest cztery tylko cztery." 2:09 jeśli kawałek leci od tyłu
i ".ach te ciało ach ta dama patrzcie jaka żeź może ja bym sie pozbierał w marty ramieniach." 2:43
miał on na mysli to ze za 4 lata coś sie stanie chodziło tu o samobójstwo
zaplanował on to lecz nie wiadomo dlaczego
jeśli nie wierzysz sprawdź to sam
przypominam ze kawałek jest z 1996 roku co sie stało 4 lata później każdy wie
przed śmiercią magik wypowiada słowa w kawałku nowiny
prawdopodobnie to było pożegnanie"
Co sądzicie o tym wszyskim po obejrzeniu materiału? Czy możliwe jest wg was że taka żecz mogła być zaplanowana ?
Wg mnie gdyby nie Magik Pfk niebyło by takim Pfk jakim wszyscy znali.. Do tej pory słucham wiele jego kawałków jak i PFK ogółem.. Szkoda że tak się stało.. Mogło powstać jeszcze tyle wspaniałych nagrań.. Co do tego materiału co przedstawiłem jest warty zastanowienia się.. Ale jak było naprawde....