@up//
Nie wyobrażasz sobie nawet w jakim stopniu interesuje mnie Twoje zdanie, ale jednak Ci powiem... gdyby o 3 w nocy kołdra powiedziała mi że ouDI to ouDI a nie bot to prędzej bym oparł się na jej zdaniu niż na Twoim...

Cytat Zamieszczone przez Qurwis
To że jakiś GT sobie napisał że oudi to bot to nie znaczy że ma czity czy bota.
W tym zdaniu zawarłeś swój maksymalny poziom inteligencji... Nie jakiś GT sobie napisał... tylko na game-trackerze było napisane...

Mnie nie każ wchodzić na google.pl bo mam chłopcze tę stronę jako domową, lepiej sam wejdź i poczytaj co to jest GameTracker.. Ja nie będę wchodził na google żeby sobie przetłumaczyć to co jest napisane na tym forum bo te translatory znalezione na google są nie na miejscu do odczytywania takich for... Poza tym nie będę dyskutował z Tobą na temat mojej znajomości angielskiego bo to też było by nie na na miejscu... Jeżeli miałbym się oprzeć na czyjeś opinii to były by to zapewne opinie takich osób jak: ex0n, baku, Street LazLo albo neu, a nie jakiegoś Qurwisa któremu brak słów... Dlatego też teraz poczekamy na opinię osób które wymieniłem a za każdy Twój bezsensowny post z wypowiedzią podobną do tej powyżej będę karał warnem...