Cytat Zamieszczone przez Eragon
U mnie nr. jeden jest przede wszystkim Wiedźmin 2, którego nawet nie zapowiedziano, ale jak mówi przysłowie "Nie zabiją się kury, która znosi złote jaja". Pierwsza część Wiedźmina była wielkim sukcesem CD-Projektu. Urzekł mnie w niej sczególnie ten książkowy klimat, fabuła, muzyka.
Czekam na tą grę tylko nie na pierwszym miejscu ;p
Cytat Zamieszczone przez Eragon
Następnie jako fan seri gothic, oczekuję na premierę Arcani : A Gothic Tale, i mam co do tej gry ogromne wątpliwości. Głównym źródłem tej wątpliwosci jest zmiana producenta z Piranhy Bytes na Spellbound, boję się ze zostanie zatracony klimat seri. Trzeba czekać.
Coś mi się zdaję że to nie będzie ten sam Gothic, można już było to zobaczyć przy 3. Pożyjemy zobaczymy.
5 miejsce - nowa gra Piranhy Bytes : RISEN. To będzie poprostu Gothic w innym świecie, jak to się sprawdzi - zobaczymy w 2010r. ; )
W tej grze pokładam wielkie nadzieje, może to za sprawą podobieństw do dwóch pierwszych gier z serii Gothic. A i jeszcze ta gra wychodzi 2 Października
A dalej Diablo3,Dantes Inferno( wyjdzie na pc to potwierdzone),PES 2010 i Fifa 10. A no i oczywiście Final Fantasy XXIII Versus i zwykła.