dobrze ale h@ tego chyba nie przemyslal i kierowal sie sugestiami innych! demo jest czyste zalozcie sluchawki i zrobcie ciut glosniej to zobaczysz ze slcuhac w niektorych momentach np jak sie teleportowal lub gdzies ktos bieg....
to ze gral tutaj koles o podobnym nicku to nie znaczy ze to ja a zmienilem miejscowosc bo juz kiedys byl ten problem zobacz w innych postach ktos kazal mi zmienic zeby nie bylo pozniej komplikacji wiec zmienilem!
PS: Prosze zobaczyc jeszcze raz uwaznie te demko! mowie szczerze nie czituje! licze na szczere i prawdziwe wypowiedzi..
oto link do demka http/odsiebie.com/pokaz/5256484---a1fe.html
[ Dodano: 03-09-09, 18:34 ]
opowiem jak wygladalo kilka tych podejrzanych akcji z mojego pkt widzenia... jak przemo sie tele do nas na wierze to wiedzialem ze wyjdzie z prawej strony bo zazwyczaj kazdy tak idzie(sam tez bym tam szedl) a akcja na schodach... przyjzyjcie sie uwaznie to widac go wczeniej i tez go zobaczylem sadzilem ze pojdzie za mna i chcialem sie schowac za drzwiami zeby go z kosy ale nie szedl za mna wiec wiedzialem ze jest na gorze.... to chyba jasne...a jezeli juz mnie posadzacie o czity to wejdzcie sobie na serwer i zobacz jak gra street lub meli nagraj demko i obejrzyj to zobaczysz pewnie duzo podobnych akcji! to sa hardcorowe akcjie i nie posadzajcie mnie o czity bo nie czituje!!!
na koniec- knifeman a kiedy ci sie chwalilem o jakis 4 umowach ? o czym ty do mnie mowisz? pierwsze co szlysze mam neostrade to jest tylko neo i nic wiecej!