Tytuł tematu powinien zawierać tag [Ban], oraz NICK Gracza, na którego został nałożony ban.

Nick: Ichiban
Data: 3.09.2009 10:58
Opis: Nie twierdzę, że mam skilla, ja po prostu mam farta. Tym bardziej, że jest to server War3FT, skill nie liczy się tak bardzo (hełmy doskonałości).
Dzisiaj gralem od rana, dość długo, PRZEMO był razem ze mną na serwie dość długo. Zdążyliśmy zagrać kilka map, ale dopiero na de_westwood zbanował mnie. Zostałem sam w drużynie (mało ludzi grało). Ich było trzech, jakimś cudem udało mi się wszystkich załatwić. Zaraz po tej akcji BAN. Permanentnie oczywiście.
A i jeszcze wcześniej na cs_italy miałem Wardena i dostałem kreta w drugiej rundzie. Reakcja? CZIT, czit na kase, kupił kreta. Według graczy i PRZEMA niemożliwe jest dostać kreta już w drugiej rundzie. Otóż moi mili państwo, kreta można dostać nawet w pierwszej rundzie, jeśli tylko szybko wybierzesz rasę.
...
IP: 87.199.15.130
Screenshot:
każdy admin przed zbanowaniem jest zobowiązany do zrobienia screenshota specjalnym do tego pluginem. Screenshoty te zapisują się na komputerze podejrzanego zapisują się w cstrike_polish
Wiem na czym polega to robienie screenów, ale pan PRZEMO żadnych ss'ów nie zrobił.

Podobne sytuacje zdarzały się na innych serwerach, ale TAM ROBIONO MI SS'Y ! I Sytuacja była jasna.