Panowie , czy zawsze musicie prowadzić do tego samego rozwiązania? Za każdym razem jak jest taka sytuacja , każdy dostaje to rzekome "ostrzeżenie " po kilku dniach wchodzi na serwer niby wyluzowany , uspokojony, tak tak ochłonąłem już a tu co ? No właśnie dobre pytanie "co?" ,a mianowicie NIC to samo co było wcześniej bo sobie myślicie " a co tam mi to ostrzeżenie, przecież to nie pierwszy raz i dalej nie było rezultatów - udało mi się tym razem to uda mi się następnym i jestem pro elo elo fajny " otóż od teraz kategorycznie mówimy temu STOP ! Rozumiem ScYzOr ,że czasem Cię ponosi - no trudno każdemu się zdarza ,ale jak już musisz wyzwać to spróbuj zachować jakieś normy i zrobić to hmm ... nie wiem jak się wyrazić ,spróbuj to zrobić "grzecznie" żeby i to nie było obraźliwe i nie prowadziło to jakiś nie potrzebnych rozwiązań ,bo osobiście uważam że to powiedzenie "Hitlerman" nie znajduje się w odpowiednich okolicznościach i czasie . Gra Wam ma sprawiać przyjemność i jakoś czujcie się tutaj bardziej wyluzowani a nie wchodzicie ,żeby się rzekomo rozerwać "powalić parę Head Shootów" a tu się zaczyna WOJNA Star Wars o.O ... Trochę więcej luzu i zrozumienia i dostaniecie to samo w zamian .

Co do tej sytuacji to myślę ,że tutaj ScYzOr będzie najlepiej wiedział co zrobić , w końcu wszystko teraz zależy od niego .