Cytat Zamieszczone przez migdaly
Słuchaj CENZOR..lony gnoju, mówisz na mnie niedorozwinięte dziecko ? Zbliża się wrzesień, pokaż tam jaki to jesteś CENZOR madafakerze dorozwinięty. Pewnie w czerwcu przychodzisz z lizakiem i błagasz, aby cie przepuścili. Nie mam zamiaru toczyć tego nierównego pojedynku bo jesteś jak pionek a jak szachownica z warcabami więc jedno krótki SPIERD.ALAJ powinno zamknąć Ci tą prawiczkową paszcze.

A teraz wychodzę bo nie mam czasu marnować czasu na CENZOR zafajdanego szczyla, które nosi pampersa pod spodniami.

Nie uważasz że przesadzasz? Już dawno chciałem Ci to powiedzieć ale jakoś nie było czasu i dałeś mi bloka na gg, ale szczerze mówiąc to o sobie nigdy nie wspomnisz jaki jesteś pro life. Gdybyś spojrzał w lustro i prawdzie w oczy dowiedziałbyś się że jesteś po prostu mocny w gębie i masz wysoką średnią i nic więcej... Ci co z Tobą zadzierają są z góry przegrani bo zaraz pojedziesz im jakimś naukowym tekstem w stylu 3 gim. średnia 5.4 i już się Ciebie boją, ale widzę że się powoli staczasz bo świadczą o tym przekleństwa i wyzwiska. Kiedyś mówiłeś: "uważaj co mówisz bo możemy się kiedyś spotkać". Po tym co tutaj zrobiłeś na CSP powiem Ci że chce się z Tobą spotkać, ale niestety na ten moment mogę Ci tylko wlepić warna licząc warn za każdego posta tego typu. Test-mod czy nie Test-mod, upoważniony czy też nieupoważniony będę się potem najwyżej tłumaczył dlaczego dałem warna gostkowi lat 16 co ma range na forum "Dziecko Neo" -.-...

... a co do skargi to weźcie napiszcie na ile on ma bana i zamknijcie temat... xd