To jest mój apel dotyczący tego działu forum o Counter Strike 1.6.
Dostałem ten dział pod opiekę i chciałbym Was wszystkich na prawdę prosić o ostrożność i dokładność przy tworzeniu swoich tematów. Gdy robiłem tu dziś porządki znalazłem wiele tematów, które się tu nie powinny znaleźć. Były dwie strony tematów teraz została tylko jedna. Co to oznacza? Że było wiele niepotrzebnych tematów w tym dziale. Przykładowo było kilka tematów, które powinny znaleźć się w dziale "Download", wiele które powinny się znaleźć w dziale "Problemy CS 1.6" oraz wiele zdublowanych tematów oraz takich promujących wspomagacze dlatego umieściłem owe tematy w Śmietniku.
To jest właśnie mój apel do Was o odpowiednie tworzenie tematów. Musicie się zastanowić czy treść którą chcecie napisać pasuje właśnie do tego działu. Temat trzeba odpowiednio nazwać i można go otagować aby był łatwiejszy do odnalezienia na takim forum jak nasze.
Mam nadzieję, że zastosujecie się do mojej prośby i postaracie się utrzymać porządek w takich działach żeby moderator nie miał potem tak wiele pracy jak ja dziś, a wiedźcie, że żeby móc dokonać selekcji jaki temat do jakiego działu "powinien" trafić to należy w danym dziale przeczytać dokładnie wszystkie tematy, więc na prawdę proszę o dokładne zastanowienie się przed napisaniem tematu.
Pozdrawiam.![]()