UWAGA! Teraz mówię do Korniego i Benenatiego oraz wszystkich innych tych którzy będą chcieli spróbować wykonać ten błysk.
Tu nie chodzi o zrobienie żadnego błysku. -.- bo błysk nie może być dowodem. Tu chodzi o obalenie teorii uniewinniającej Reala. (o ile ktoś się podejmuje) Czyli w wolnym tłumaczeniu chodzi o wykonanie błysku bardzo podobnego o tej samej wielkości w tym samym miejscu który mógłby zakryć terrorystę w trupie. Ja wiem jak można coś takiego wykonać.Należy sobie dokładnie odtworzyć tamtą sytuację. Wziąć na jakiś serwer z de_dust2 Streeta i 3 innych ludzi i włączyć wh a potem ustawić ich w odpowiednich miejscach i zrobić screena. Screena z wh trzeba zapisać i zachować do samego końca.. wtedy kopiujemy ten screen i w jakimś programie graficznym wykonujemy błysk. Jeżeli błysk będzie podobny tej samej wielkości to udowodnicie że zakryje terroryste będącego w trupie. Jak już pisałem wcześniej sam błysk nie może być dowodem.

Należy sobie dokładnie odtworzyć tamtą sytuację. Wziąć na jakiś serwer z de_dust2 Streeta i 3 innych ludzi i włączyć wh a potem ustawić ich w odpowiednich miejscach i zrobić screena. Screena z wh trzeba zapisać i zachować do samego końca.. wtedy kopiujemy ten screen i w jakimś programie graficznym wykonujemy błysk. Jeżeli błysk będzie podobny tej samej wielkości to udowodnicie że zakryje terroryste będącego w trupie. Jak już pisałem wcześniej sam błysk nie może być dowodem.
/www.falcon_pl.republika.pl/csportal/awar3.jpg[/img][img]http