Nie potrzebuje cwiczyc umiem juz wystarczajaco duzo aby odroznic czita od skilla dlaczego ? przeciez wiadomo ze czasami sa lepsze dni gra sie lepiej moze w tedy na mixie nie mial wh (bylby glupi gdyby wlaczyl wh przy 3 adminach) ale walenie przez skrzynie dobra miejsza oto dlaczego jak rashowal nic mu nie zrobiliscie ? demko sprilla i wiesz co na to wychodzi ? masz adma przyjaznisz sie z wszystkimi adminami robisz 2 chara wlaczasz wh ktos cos gada relog ban admin wchodzi wylaczasz wh ktos nagrywa demko koledzy admini pomoga "Ej wez napisz w skargach ze mam czyste demko poprzyj mnie ... " i co ? wchodza kumple i pisza bzdury dobra szkoda to toczyc dalej moje slowo przeciwko twojemu ale na demku 100% widac jego rash i co ? Demo czyste . Prosze o zamkniecie tematu.

Nie wmowisz mi ze na mapie typu aim gdzie jest mapa 5m na 5m i kilka skrzynek mozna grac na sluch na sluch sie gra na mapach zwyklych de dust2 cs assault ale nie na takich sam gram na sluch i uwiez mi nawet sluchawki za 200zl nie pomagaja na takich mapach :}

BTW nie chce sie z wami klucic bo i tak wyjdzie na wasza racje chce tylko abyscie poznali "glos servera"