Post od selera, bo nie ma dostępu do tego działu.

Ciesze się, że w końcu ktoś wpadł na ten pomysł, bo już spamowałem o to shoutbox i exona

Cytat Zamieszczone przez dill
tak więc trzeba się za to wziąć
tak mówicie odkąd mnie usunęliście, macie wielkie plany, a robota daleko w polu.

Cytat Zamieszczone przez mroziu
Według mnie ten ZM i tak nie wypali bo mało komu się podoba taki mod, tak mi się bynajmniej wydaje.
O ile mnie pamięć nie zawodzi, to gdy ja miałem head admina, grało 16-20 osób non toper, a ostatnie osoby wychodziło o 2-3 w nocy.
Grało na ZM więcej ludzi niż na wc3.

Cytat Zamieszczone przez mroziu
W tym problem że średnio co drugi dzień serwer pada i jak tutaj ściągnąć kogoś do grania?
Jedni potrafią zapanować nad padającym serwerem inni nie. Mi zajęło 3 dni wyeliminowanie 14 błędów standardowych plików + nowych binarek.
Po tym serwer nią padł ANI RAZU, do chwili jak zrobiliście format ftp, za który mnie winićnie możecie....wystarczyło usunąć jedną linike banip 0.0.0.0 - zakres całego świata

Jest jeszcze jedna uwaga z mojej strony. Prowadziłem serwer twardą ręką, jak mi się ktoś nie podobał, to wypierdalał, żeby nie niszczył klimatu na serwerze tak jak to się dzieje od wielu miesięcy na wc3. Serwer zdążył posiąść swój klimat, tak więc wielu ludzi przyciągał.
Exon raz napisał, że prowadziłem go i traktowałem jako swoją fortece....i nie zaprzeczam temu, bo serwer trzeba prowadzić z pomysłem, głową, ale również trzeba podejmować ważne decyzje, eliminując złych graczy dla dobra serwera.

Podsumowując, chętnie zajmę się ponownie ZM, w miesiąc zapewniam 20/20 graczy online.
Jeżeli dostanę drugą szanse będę zadowolony, jednak styl prowadzenia serwera zostaje jaki był.
Coś za coś, albo gra każdy śmieć i jest 6/20 albo grają zajebiści ludzie i jest 20/20.

i fajnie by było jakbyście przenieśli temat do jakiegoś działu gdzie mam wgląd

Pozdrawiam,
Seele ^