SOlix są Wakacje i staraj się zrozumieć też innych . Jeżeli porównać obecność adminów w Wakacje , a w roku szkolnym to są dwie różne rzeczy ... W roku szkolnym prawie co chwilę jest przynajmniej jeden admin , który pilnuje serwera lecz w Wakacje sam wiesz ... Nie raz zdarzyła mi się na serwerze taka sytuacja iż mówili do mnie " admin jest na serwie a nic nie robi" otóż robię tylko po prostu czasem nie zdołam nad wszystkim zapanować . Jak wiecie Admin to też człowiek i czasem też się chcę rozerwać podczas gry i nie ma wszędzie oczu ,żeby na każdego gracza poszczególnie patrzeć . Co Admin zauważy to od razu zainterweniuje , nawet nie którzy gracze mu pomagają . Jeżeli np . piszecie na Admin czacie ten i ten gracz rash.uje zbanuj go - no to wiecie jeżeli to jest taki notorycznie chamski ,że tak powiem rash to oczywiście od razu BAN lecz gdy to jest taki rash co po prostu wyjdzie za linie i pójdzie w hen daleko i Admin nie zdołał tego zauważyć to wtedy nie pisać teksty typu "ej , no bo ten koleś zrashował" ,bo ja wtedy lub inny Admin nie mogę zbanować bezpodstawnie , natomiast gdy piszecie tekst typu " ej , no bo ten koleś zrashował mam SS" no to chyba widzicie jaka jest różnica i w tym przypadku można interweniować bez zastanowienia . A co do tych wyzwisk o WH to tutaj wiele nie zdziałasz , bo wyzwiska od czitów są jak ludzie którzy są i będą więc tutaj można się przyzwyczaić . Najwięcej osób wyjeżdża na początku lub środku lipca więc i liczba ludności na serwerze się zmieni , to wszytko jest kwestia czasu i tutaj nie można wkraczać w drogę . Jeżeli jacyś gracze przeczytają moją wypowiedź to sądzę iż się do tego zastosują. Tyle z mojej strony .

. Tyle z mojej strony .
/img22.imageshack.us/img22/403
dill1.jpg[/img]