-
Solix tak jak mówi większość każdy ma swoje życie prywatne, wiesz wakacje , laska czy coś takiego ja dziś wróciłem z Torunia i szczerze mówiąc nie jestem zaskoczony że jest 100 postów na temat gdzie są admini.. Wiesz ja kilka dni temu rozstałem się z laska i jakoś nie mam zbyt chęci grać w cokolwiek.. A nie mam zamiaru wchodzić na serwer i jeszcze słuchać was jak co chwile ktoś na kogoś donosi i jeszcze bardzie się denerwować już i tak mam wszystkiego wystarczająco dużo na głowie.. możliwe że na dniach pojawię się na serwerze choć zgłaszałem nieobecność do poniedziałku.. Zrób temat demo +ss z ip gracza a na pewno ktoś się nim zajmie.. Admin to także człowiek a nie maszyna.. A co do rejestracji nicków to stanowczo mówię NIE Wiesz ile serwer na tym straci szczególnie w okresie wakacji ?? Nie każdemu będzie się chciało rejestrować nick żeby pograć na serwerze którego nie zna.. a poza tym Street na pewno ma wiele innych rzeczy do roboty a nie tylko siedzenie na forum i czekanie aż ktoś mu napisze wiadomość o rejestracje nicku.. Wiesz ciekawy jestem jak Ty byś się sprawił w roli Admina lub H@. Tyle z mojej strony.
Uprawnienia umieszczania postów