Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 34
Pokaż wyniki od 31 do 33 z 33

Wątek: [Skarga] Skuj [Skarga] Scyzoryk

Senior Member
    Przegląda
    masz zioło =o ?
    Cytat Zamieszczone przez ScYzOr
    Żal mi cie , kiedy ty mi niby robiles ss na FFA ?
    Dziecko, mam to w archiwum gg jak mi pisałeś, że nie masz tych ss. Akurat teraz jadę do jakiejś wsi oglądać zamek, ale jak wrócę to wyślę i będziesz miał pograne ><

Przyjaciel
    Przegląda
    Kraków
    Kolejna awantura , no to się po prostu w pale nie mieści ... ScYzOr na GG umiesz być na prawdę fajnym kolesiem , z którym i dogadać się można i odpowiedzieć na Twoje pytania etc... lecz na forum i serwie wielki znak zapytania - jesteś osobą nie do poznania , tak jak byś miał dwie osobowości ... Co do Yara to w tym momencie sam się przyznał ,że czasem zdało mu się go wyzwać w "obronie własnej" tak więc moja perspektywa na tę sprawę jest taka : Yar dostaje bana na 1 dzień - na ochłonięcie , natomiast co do sprawy ScYzOr'a się jeszcze wstrzymam ,dlaczego ? Otóż dlatego iż poczekam na "dowody" na Twoją sprawę z SS'ami i wtedy podejmę ostateczną decyzję .

Aiz jak wrócisz to wyślij to archiwum na SB, bo nie chcę mieć tutaj więcej sporów ...

Zamykam .
    "Musimy pamiętać ,że po nocy słońce na nowo wschodzi"
    [img]http/img22.imageshack.us/img22/403dill1.jpg[/img]

Przyjaciel
    Przegląda
    Black list
    Od siebie dodam tyle, że gadałem ze scyzorem na gg i wychodzi na to, że zrozumiał ocb... Kare odczekał a nie będziemy się bawić w teletubisiów i pokazywać palcem kto kogo pierwszy rzucił piachem w piaskownicy=\ bez jaj...

Pamiętajcie że to gra i żarty żartami ale czasami ogarnijcie swoje uwagi typu "ty pało".
    [img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 34

Uprawnienia umieszczania postów