tylko ile to kosztuje :PA myślisz zę Xbox360 nie ma neta..?
Tyle ile kosztuje usługa Xbox Live. A jak nie wiesz ile i co to jest(Pewnie tak jestZamieszczone przez miazga12
) To wpisz sobie w googlach. 8-)
No Ba bez boruwnania grafa
No Ba bez boruwnania grafa
Z tego co się orientuję głosowałem na PC ponieważ nie miałem żadnego kontaktu z konsolami. W chwili obecnej cofam swój głos i zdecydowanie wybieram konsole..Mając dobrą konsolę + telewizor(konkretny
) można nieźle poszaleć.. Konsole typ ps3 można kupić za około 1000zł.. Nie musimy się już przejmować czy nam jakaś gra pójdzie czy nie będzie zacinać itp.. Jeśli chodzi o PC żeby zagrać w jakąś grę na czasie i nacieszyć się jej grafiką trzeba mieć dobry sprzęt.. który błyskawicznie z biegiem czasu trzeba wciąż modernizować i trzykrotnie więcej kasy.. Jeśli w tym momencie miałbym coś kupić pod kątem gier wybrał bym konsole..
![]()
www.planetawhisky.pl
Mi się najbardziej podoba konsola Nintendo WII![]()
Jak odkopaliście temat to ja też napisze. Nie zagłosuje bo nie miałem styczności z konsolom a używam komputera. Ale konsole są o wiele lepsze, ponieważ gry nie mają wymagań i możesz sobie podpiąć pod 42"(cale) i jest inna gra, niestety ma też wadę i myślę, że to sporą jeśli chcesz grać na oryginałach to niestety są one drogie.
[img]http/imageshack.us/a/img513/6900/orochimarusamabydrgiddy.png[/img]
Dokładnie.. PS3 z tego co się orientuję nie ma możliwości gry na piratach.. Ale mimo to nadal zostaje przy konsolach..Zamieszczone przez Lider
![]()
www.planetawhisky.pl
Kompa tez możeszco to za problem,nawet z kompów obraz będzie lepszy ;] A ja jednak do gry wole konsole, jakoś w większość gier wygodniej gra się padem lub innymi dziwadłami typu willot ;]Zamieszczone przez Lider
PS PSP nie da się emulować za to psp może emulować GB,GBA,Snesa,nesa i wiele innych. ;]
PS 2 Grafa na pc jest lepsza niż na konsoli lecz mnie to gówno obchodzi bo grafa nie jest najważniejsza, a po drugie na pc żeby mieć tą grafikę trzeba mieć kompa za równowartość PS3,X360,PSP,NDS.