infi co do tego pójścia po pakę , to Ty też nie raz nie poszedłeś jak miałeś mało HP bądź przeciwników było za dużo nieprawdaż ? I pisałeś tekst typu "nie idę " , więc tutaj wina idzie w dwie strony - lecz to jest zaledwie malutki pikuś tej sprawy ... Panowie co tutaj się dzieje ? Wojna czy przedwczesny Armagedon ? Opanujcie się trochę , bo jak ja tutaj czytam to co się dzieje , to aż słabo się robi ... Zachowanie na serwerze to jest jedno , a na forum to drugie . Na serwerze główny porządek utrzymuje H@ , a natomiast na forum porządku utrzymuje Moderator tak więc stanowczo mówię STOP! Te obelgi i wulgaryzmy jakie się tutaj pojawiły to jest właśnie dowód jak bardzo się nie szanujecie i doprowadzacie do takiej atmosfery . Jestem zmuszony obojga z Was ukarać warnem - dla ochłonięcia . Jeszcze mała mowa co do rodziców , to Die$el chyba Twój interes tutaj nie siedzi jak kogo rodzice chowają , tak więc proszę nie mieszajcie rodziców do Waszych spraw , bo oni są niczemu winni ... Z głupiego bana zrobiła się afera, której nie trudno przeoczyć .
Myślę ,że w takiej sytuacji będzie musiał zainterweniować ex0n .
Zamykam .