Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 34
Pokaż wyniki od 31 do 33 z 33

Wątek: [ban] smiley

Przyjaciel
    Przegląda
    Sieradz
    Cytat Zamieszczone przez Mers
    To w końcu smiley oddał te demo czy nie? no bo jak nie to przecież czy cziter czy nie to ląduje na BL?.
    No właśnie nie ląduje.. bo nie ma potwierdzenia/dowodu w postaci IP że to nie był podszywacz. H@ Street się tu wypowie niedługo, ja już wcześniej wyjaśniłem i na prawdę proszę nic tu już nie pisać do przyjścia Streeta i Dilla.

Member
    Przegląda
    Swarzędz
    zal mi niektorych dzieci co tu graja.... chodzi mi o tych ktorych karam i mnie od czita wyzywaja o tobie saved nie wypowiem sie bo jestes dziecko do kwardatu!!! nie czituje nie czitowalem i nie bede czitowac bo czituja noby ktroe grac nie potrafia!! z turnieju sie ja wycoalem bo mi scyzor nie podal hasla na nasz 2 mecz wiec kicham na ten turniej... gram dla przyjemnosci! bedzie nastepny turniej zrobie swoja druzyne i wygram ten turniej tak jak ten turniej bym wygral xD a do reszty co uwazaja mnie za czitera mowie tylko buheheheheh!! pozdro&pocwicz! jak bedzie jakis smiley przez weekend na serwie to go banujcie!! ja nie gralem od wtorkowego meczu i nie zagram narazie na serwie wiec kazdego smileya banujcie! mialem ostatnio duzo pracy i mam jeszcze kilka spraw na glowie wiec narazie nie mam czasu na gre! jak bede na serwie to zobaczycie to po statach a ci co wchodza na moj nick to jacys zazdrosnicy ktorzy chca zebym dostal bana! street wysylalem ci juz kilka pw do rejstracji nicku ale jeszcze nie dostalem odp.... zrobie to raz jeszcze moze w koncu sie uda!

[ Dodano: 26-06-09, 14:25 ]
    a wlasnie... wracajac do tej sprawy z dillem to juz byl jakis post gdzie street sie wypowiedzial... disel a ty jak mnie banujesz powinnes poczytac forum... a nie banowac to byl twoj blad dlatego tak napisalem przed tym jak zes mnie banowal mowilem ci idz zobacz forum a ty nic...dlatego napisalem ze to twoj nie pierwszy blad!!
    PS; do nobkow ktorych posty sie nie licza a chca tylko napisac cos glupiego zeby tylko namieszac, zamliczcie bo nie wiem czy mam plakac czy sie smiac jak czytam niektorych posty!

Przyjaciel
    Przegląda
    Kraków
    Nie mamy dowodów ,że to nie był podszywacz . Niestety wtedy się za późno zorientowałem ,że IP nie zapisałem/screenowałem . Tak więc smiley może dalej grać i zostaje usunięty z BL .

SaveD , a Ty się tak nie frustruj bo sprawiedliwość sprawiedliwością lecz dowodów nie mieliśmy .

/Zamykam
    "Musimy pamiętać ,że po nocy słońce na nowo wschodzi"
    [img]http/img22.imageshack.us/img22/403dill1.jpg[/img]

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 34

Uprawnienia umieszczania postów