Hahahahahhahaaahah skill: High po 6 michach, albo szukasz kogoś naiwnego albo debila
Ja gram juz z 5 lat w cs i uwazam ze mam skilla Low!!! Bo tak i tak skill zawsze bedzie zamaly jak dla mnie![]()
Hahahahahhahaaahah skill: High po 6 michach, albo szukasz kogoś naiwnego albo debila
Ja gram juz z 5 lat w cs i uwazam ze mam skilla Low!!! Bo tak i tak skill zawsze bedzie zamaly jak dla mnie![]()
to jestes slaby. Moze simi troche przesadzil ale on naprawde jest dobry.Noi co z tego ze gra tylko 6 miechy
:<
dla was to moze jest dobry ale skill high napewno nie, niewiem czy nawet mid jest... high to by 5 takich jak on skaral bez problemu
high skill to jest mu i nie ma co o tym mowic ;P
[img]http/www.lolgifs.com/pictures/d940811d9652839.gif[/img]
Kazdy skilla wedlug siebie wtedy bylem jescze nobem
BTW.nie odkopujcie starych tematow
powinien byc close i do kosza
To tak Simi troche z żalowales tutaj ;p 1.Powód smiejesz sie z kolesi jak pisza np.Skill mid piszesz do nich hahaha skill mid to ma Sk czy cos i ich pouczasz a sam grasz 6 miesiecy i piszesz ze masz skill high wez sie zastanow ja gram 4 lata i oceniam sie na mid wiec sorqa watpie zebys mnie ojebal bo High to pentagram jest PzDr Pocwiczy![]()
Nie odkopuj tematów !!
no ***** leje gdzie tu moderator jest ten temat ma juz prawie rok... po ***a go odkopujecie...