Ja mam tylko jedno do powiedzenia... buahahahahahaZamieszczone przez add!.
widzę że zaraz seele doda do swojej historyjki kosmitów, kaczora donalda i międzynarodowy spisek utajniony przez pentagon który oczywiście zakłamany admin seele wykrył
add.! i mardog jeśli wierzycie w ten kit to powodzenia życzę.. Ja ci add dałem tylko ss jako niezbity dowód że seele wchodził na twoje hasło... Chyba nie jestem tak głupi żeby dawać jemu twoje pasy? co jeszcze seele powie ;>? może ma pasy do rcona war3ft? Sam mówiłeś seeler że masz już na ten server ******** i widać dalej trwasz w swoich postanowieniach.. ale ten przekręt ci się nie uda
hmmm... na pw w grze mówisz? Ciekawe co będzie gdy dam exonowi logi... Zaraz zmienisz wersje że dałem ci hasło na ts
a no tak!! street nie ma mikrofonu... To pewno wyda się że wysłałem ci pasy pocztówką z Nowej Gwineii
Widzę że wokół tej afery coraz ciekawsze rzeczy się dzieją... i mardog się znalazł i zmora nawet od 2ch miechów po raz pierwszy na forum się pokazał... i rfs poinformowany znakomicie. Widzę że impreza jakich mało.. Dobra mam teraz swoje rzeczy do roboty..
Na wszelkie inne kity seele mówię:
[center:292a6e9433]TELETUBISIE MÓWIĄ PAPA BAMBUSIE[/center:292a6e9433]
ps. dałem mu pasy add.! w nagrodę xD normalnie pompa z brechtu... wyróżnienie dla ciebie maksymalne ^^ a może frytki do tego? ^^ nie wiem coś ty palił że takie gówno wymyśliłeś... a dowody masz jakie? Bo ja tu widzę kręcenie dupą a nie dowody ;] i dodam tyle że się nie martwię bo wiem że prawda jest po mojej stronie mimo tego że jestem sam... No knifeman się za mną wstawił i diesel ;] Ale przecież oni nie mają szacunku u ciebie seele bo najpierw takiego knifemana wykożystujesz a potem go zostawiasz na lodzie i zwalasz wszystko na niego.. A diesel czym ci zawinił? nie chciał kablować dla ciebie? Czy może nie wstawił się za tobą gdy próbowałeś wyłudzić 10lvl dla swoich qmpli na turniej pod groźbą skasowania expa ;]? Tak wiem seele... powiesz że to też sobie wymyśliłem.. Albo zaraz powiesz że ja ci kazałem![]()

widzę że zaraz seele doda do swojej historyjki kosmitów, kaczora donalda i międzynarodowy spisek utajniony przez pentagon który oczywiście zakłamany admin seele wykrył
add.! i mardog jeśli wierzycie w ten kit to powodzenia życzę.. Ja ci add dałem tylko ss jako niezbity dowód że seele wchodził na twoje hasło... Chyba nie jestem tak głupi żeby dawać jemu twoje pasy? co jeszcze seele powie ;>? może ma pasy do rcona war3ft? Sam mówiłeś seeler że masz już na ten server ******** i widać dalej trwasz w swoich postanowieniach.. ale ten przekręt ci się nie uda 
[/center:292a6e9433]
/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]