Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy ... 23
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: Seele ^ Wytłumaczenie...

Ostatnio w podobnym temacie rozpisałem się wystarczająco dużo na temat nowych wprowadzonych zasad
    które rygorystycznie będę egzekwował tak jak zapowiedziałem. Dlatego przejdę od razu do sedna sprawy.

Po zapoznaniu się z wieloma wersjami i rozmowach które przeprowadziłem nie widzę innego rozwiązania niż
    te które za chwileczkę przedstawię.

Seele ^
    - Podszywanie się pod innych adminów
    - Traktowanie serwera jako własny i niestosowne wykorzystywanie władzy jaką zostałeś obdarzony!
    (#Seele ^: jak sie nozyk pojawi na wc3 to dajcie mi info na gg, musze zdobyc jego ip)
    Fakt iż zabraniałeś grać niektórym graczom i zakazywałeś im wchodzić wprost pisząc jak to się skończy jest
    wystarczającym argumentem świadczącym że nie nadajesz się na powierzoną Ci funkcję. Dostawałem wiele
    PW i informacji typu że na admina mogą liczyć tylko Twoi kumple a osoby które Ci się sprzeciwiły lub miały
    coś do powiedzenia co Ci się nie spodobało były niestosownie traktowane na serwerze! Serwer nad którym
    miałeś opiekę jest serwerem Publicznym dla wszystkich graczy! Nie ważne czy ktoś Cię lubi nienawidzi czy
    Cię wnerwia. Nie mam zamiaru dalej pisać i brnąć w wyciąganie innych brudów. Szkoda że to się tak kończy
    bo znasz się na tym co robisz włożyłeś w to wiele serca ale niestety Tak dalej być nie może! Tracisz wszelkie
    prawa dotyczące serwera CSP [ZombieMod].

Dzięki wielkie za współpracę.
    Pozdrawiam

Korzystając z okazji załatwię sprawy które dotyczą administracji.

Od dłuższego czasu trwają częste i intensywne prace na forum. Są mało zauważalne z poziomu
    użytkownika jednak już powoli zaczynam zauważać efekty tej pracy. Administracja czyli mam na myśli
    moderatorów powinna wiedzieć doskonale o co chodzi ponieważ jest o tym w dziale administracji około 3
    tematów.. Jednak w 99% tylko ja tam zabieram głos.. Od 3 tygodnie proszę kogoś o pomoc.. Niestety do tej
    pory otrzymałem ją tylko od DiLL'a i Streeta.. W tamtym tygodniu napisałem moderatorom że planowałem
    nawet robić selekcję i ponowiłem prośbę o jakąś kolwiek pomoc. Nie dostałem do tej pory żadnej
    odpowiedzi.. Nikt nawet nie raczył poświęcić kilka sekund by napisać "sorry nie dam rady" było by wtedy
    wszystko ok... Moderator to nie jest tylko zielona ranga i kolorek na forum.. do senda!

Die$eL
    Prosił o szansę wykazania się. Jego aktywność trwała około tygodnia przed otrzymaniem rangi i kilka dni po..
    Członkostwo w grupie Test-Moderator jest to określony czas na wykazanie się na forum i udowodnienie że
    kandydat nadaje się na Moderatora. Niestety ale Twoja kandydatura kończy się wynikiem negatywnym.
    dzięki za współpracę.

add!
    Jesteś bardzo długo. Jesteś naprawdę w porządku osobą umiesz podejmować i rozstrzygać ważne problemy
    konflikty myślisz i zachowujesz się rozsądnie. Ale obaj dobrze wiemy że tylko jesteś. Często Sprawdzam logi
    czynności oraz kto i czy coś w ogóle wrzuca. Zachowujesz się jak ktoś z grupy Friend który odwiedza nas
    wpada i czasem coś napiszę i niech tak pozostanie. Dzięki wielkie za współpracę. Otrzymujesz rangę Friend

LazLo
    Cieszę się że do nas wróciłeś. Ale odkąd dostałeś moderatora dostałem kilka skarg odnośnie tego co piszesz
    w SB. Nie tak sobie wyobrażałem współpracę. Nie bede się rozpisywał o Twoich zasługach oboje doskonale
    wiemy jak było kiedyś a jak jest teraz.. Można powiedzieć że znamy się jak łyse konie jesteś z nami od
    początku i mam nadzieje że będziesz nas odwiedzał a utrata koloru nie oznacza degradacje zresztą sam byłeś
    tego przykładem ponieważ byłeś jednym z najlepszych moderatorów.. kto ma jakieś wątpliwości niech
    przejrzy Twój profil.. dzięki wielkie pozdrawiam

loreN
    Zajmujesz się już dosyć długo serwerem który ciągle jest pusty i nic się z nim nie dzieje. Kontaktowałem się z
    Tobą w tej sprawie jednak efektów nie widać. Ostatnio rzadko przebywasz a jak już się pokazujesz to Twoje
    wizyty trwają zupełnie jak ta ostatnia: 10-06-09, 13:58 (Minut: 0). Dzięki za współpracę

----------

To że ta wiadomość ukazuje się dopiero dzisiaj jest spowodowana że musiałem wiele się naczytać i posprawdzać i przede wszystkim przemyśleć te decyzje które podjołem. Temat obserwuję na bierząco po zatym zawsze gdy zostawiam was samych z problemem na dłużej wychodzą na światło dziennie inne podobne sprawy które zawsze mi ułatwiają decyzję.. Taki był cel tego przedsięwzięcia. Nowe Twarde reguły wytłumaczyłem jasno podczas ostatniej afery. Dla jasności Street tymczasowo zajmie się obecnymi serwerami. Wszyscy admini zostają zawieszeni ponieważ pozostawienie starych danych może się wiązać z podobnymi sytuacjami jak tą która rozpoczęła ten wątek.
    www.planetawhisky.pl

Przyjaciel
    Przegląda
    redtube.com
    Dobrze że robisz porządek z serwerem.
    Ale kto teraz będzie H@ na serwerze steam oraz zombie ???
    Tylko daj teraz kogoś kto na tym się zna...

Przyjaciel
    Przegląda
    Polska
    I to się rozumie

Przyjaciel
    Przegląda
    kostrzyn
    No dobra decyzja wkoncu zapanuje ład.
    Strzeżcie się hardcorów bo nie wiadomo czy i tobie [you:a262f41187] nie urwą od internetu
    Muzyka reggae na wszystko pomaga

[you:a262f41187] Pozdrawiam

Przyjaciel
    Przegląda
    brać kasę?
    Dzięki, myślę że twoja decyzja jest prawidłowa i nie będziesz tego żałował.

Tak jak każdy ja też chcę komuś podziękować...

ex0n - Dziękuje Ci za to że dałeś mi szanse jako moderator na forum, nie sprawdziłem się zrobiłeś jak zrobiłeś.
    Falcon - Nie ma go już z nami ale to jemu najbardziej dziękuje, to on dał mi pierwszą szansę jako admin na serwerze, on mi pomagał we wszystkim jak byłem TEST-MOD, on mnie podtrzymywał jak chciałem zrezygnować i odejść i mówił że będzie dobrze i żebym tego nie robił, i tak było.
    baku - za pomoc z serwerem jak byłem H@, za wszystkie rozmowy na gadu
    Seele ^ - dziękuje Ci za pomoc z serwerem jak czegoś nie wiedziałem, za wszystkie spędzone ze sobą godziny na serwerach podczas gry...
    willy - Za te godziny na serwerach...
    Eragon - Za te wszystkie nasze kłótnie

[you:96fd05df6c] dziękuje i Tobie, za to że byłeś, jesteś i będziesz :->

Oczywiście będę odwiedzał was

Przyjaciel
    Przegląda
    Polska
    add!., nmzc

Senior Member
    Przegląda
    MaTriX
    sory ze tak pozno ale dopiero dzisiaj dostalem admina, no wiec add dziekuje za wszystko, bardzo dobrze mi sie z tobą wspolpracowalo jako admin, gracz oraz nigdy nieodmowiles mi pomocy

Dziekuje!!

Ex0n tobie tez bo zaufales mi, ale ja wiedzialem ze to tak sie skonczy poniewaz bylem przygotowany na poprawianie ocen itp, i mam nadzieje ze dasz mi kiedys jeszcze szanse sie wykazac ;]

Tobie Seele takze dziekuje, to dzieki tobie i rfs'owi dostalem admina i od tego czasu zaczela sie moja prawdziwa przygoda z csp, no chociaz potem wiele przykrosci mialem przez cb ale i tak dziekuje ze pokazales mi jak byc dobrym adminem itp :->

Lazlo a tobie za teksty w Sb xD
    "Z rąk tchórza twe życie tak krótkie przerwane ...twa duma i honor w pamięci zostanie"
    [img]http/i44.tinypic.com/2ivjrjm.png[/img]

Senior Member Awatar Dalkan
    Przegląda
    Siemianowice
    !add. wybacz , nie wiedziałem że Seele^ po prostu ukradł twoje hasło do admina CSP nie mam wglądu w logi ani nic podobnego. Mój błąd.. cofam to co powiedziałem.
    Wybaczcie za tak późną odpowiedź ale jak niektórzy wiedzą miałem wyjazd do rodziny i tam po prostu nie miałem czasu zajrzeć na forum.

Przyjaciel
    Przegląda
    Kraków
    Nie ma co ciągnąć dłużej tego tematu , wszytko wyjaśnione , "kary" postawione etc....

/Close
    "Musimy pamiętać ,że po nocy słońce na nowo wschodzi"
    [img]http/img22.imageshack.us/img22/403dill1.jpg[/img]

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy ... 23

Uprawnienia umieszczania postów