Ostatnio w podobnym temacie rozpisałem się wystarczająco dużo na temat nowych wprowadzonych zasad
które rygorystycznie będę egzekwował tak jak zapowiedziałem. Dlatego przejdę od razu do sedna sprawy.
Po zapoznaniu się z wieloma wersjami i rozmowach które przeprowadziłem nie widzę innego rozwiązania niż
te które za chwileczkę przedstawię.
Seele ^
- Podszywanie się pod innych adminów
- Traktowanie serwera jako własny i niestosowne wykorzystywanie władzy jaką zostałeś obdarzony!
(#Seele ^: jak sie nozyk pojawi na wc3 to dajcie mi info na gg, musze zdobyc jego ip)
Fakt iż zabraniałeś grać niektórym graczom i zakazywałeś im wchodzić wprost pisząc jak to się skończy jest
wystarczającym argumentem świadczącym że nie nadajesz się na powierzoną Ci funkcję. Dostawałem wiele
PW i informacji typu że na admina mogą liczyć tylko Twoi kumple a osoby które Ci się sprzeciwiły lub miały
coś do powiedzenia co Ci się nie spodobało były niestosownie traktowane na serwerze! Serwer nad którym
miałeś opiekę jest serwerem Publicznym dla wszystkich graczy! Nie ważne czy ktoś Cię lubi nienawidzi czy
Cię wnerwia. Nie mam zamiaru dalej pisać i brnąć w wyciąganie innych brudów. Szkoda że to się tak kończy
bo znasz się na tym co robisz włożyłeś w to wiele serca ale niestety Tak dalej być nie może! Tracisz wszelkie
prawa dotyczące serwera CSP [ZombieMod].
Dzięki wielkie za współpracę.
Pozdrawiam
Korzystając z okazji załatwię sprawy które dotyczą administracji.
Od dłuższego czasu trwają częste i intensywne prace na forum. Są mało zauważalne z poziomu
użytkownika jednak już powoli zaczynam zauważać efekty tej pracy. Administracja czyli mam na myśli
moderatorów powinna wiedzieć doskonale o co chodzi ponieważ jest o tym w dziale administracji około 3
tematów.. Jednak w 99% tylko ja tam zabieram głos.. Od 3 tygodnie proszę kogoś o pomoc.. Niestety do tej
pory otrzymałem ją tylko od DiLL'a i Streeta.. W tamtym tygodniu napisałem moderatorom że planowałem
nawet robić selekcję i ponowiłem prośbę o jakąś kolwiek pomoc. Nie dostałem do tej pory żadnej
odpowiedzi.. Nikt nawet nie raczył poświęcić kilka sekund by napisać "sorry nie dam rady" było by wtedy
wszystko ok... Moderator to nie jest tylko zielona ranga i kolorek na forum.. do senda!
Die$eL
Prosił o szansę wykazania się. Jego aktywność trwała około tygodnia przed otrzymaniem rangi i kilka dni po..
Członkostwo w grupie Test-Moderator jest to określony czas na wykazanie się na forum i udowodnienie że
kandydat nadaje się na Moderatora. Niestety ale Twoja kandydatura kończy się wynikiem negatywnym.
dzięki za współpracę.
add!
Jesteś bardzo długo. Jesteś naprawdę w porządku osobą umiesz podejmować i rozstrzygać ważne problemy
konflikty myślisz i zachowujesz się rozsądnie. Ale obaj dobrze wiemy że tylko jesteś. Często Sprawdzam logi
czynności oraz kto i czy coś w ogóle wrzuca. Zachowujesz się jak ktoś z grupy Friend który odwiedza nas
wpada i czasem coś napiszę i niech tak pozostanie. Dzięki wielkie za współpracę. Otrzymujesz rangę Friend
LazLo
Cieszę się że do nas wróciłeś. Ale odkąd dostałeś moderatora dostałem kilka skarg odnośnie tego co piszesz
w SB. Nie tak sobie wyobrażałem współpracę. Nie bede się rozpisywał o Twoich zasługach oboje doskonale
wiemy jak było kiedyś a jak jest teraz.. Można powiedzieć że znamy się jak łyse konie jesteś z nami od
początku i mam nadzieje że będziesz nas odwiedzał a utrata koloru nie oznacza degradacje zresztą sam byłeś
tego przykładem ponieważ byłeś jednym z najlepszych moderatorów.. kto ma jakieś wątpliwości niech
przejrzy Twój profil.. dzięki wielkie pozdrawiam
loreN
Zajmujesz się już dosyć długo serwerem który ciągle jest pusty i nic się z nim nie dzieje. Kontaktowałem się z
Tobą w tej sprawie jednak efektów nie widać. Ostatnio rzadko przebywasz a jak już się pokazujesz to Twoje
wizyty trwają zupełnie jak ta ostatnia: 10-06-09, 13:58 (Minut: 0). Dzięki za współpracę
----------
To że ta wiadomość ukazuje się dopiero dzisiaj jest spowodowana że musiałem wiele się naczytać i posprawdzać i przede wszystkim przemyśleć te decyzje które podjołem. Temat obserwuję na bierząco po zatym zawsze gdy zostawiam was samych z problemem na dłużej wychodzą na światło dziennie inne podobne sprawy które zawsze mi ułatwiają decyzję.. Taki był cel tego przedsięwzięcia. Nowe Twarde reguły wytłumaczyłem jasno podczas ostatniej afery. Dla jasności Street tymczasowo zajmie się obecnymi serwerami. Wszyscy admini zostają zawieszeni ponieważ pozostawienie starych danych może się wiązać z podobnymi sytuacjami jak tą która rozpoczęła ten wątek.