Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Rfs na turnieju w team "ssij squad"

Przyjaciel
    Przegląda
    Black list
    Volt to ty mnie rozśmieszasz widać za noobny w te klocki jesteś aby oceniać kogoś kto ma czity... A jeśli myślisz że te akcje to wynik bycia pro to pogniotło cię chyba... To tak samo jakbyś próbował mi teraz wmówić, że papież to kobieta. Nie mam najmniejszych, choćby najbardziej tycityci wątpliwości, że to wallhack. Od dawna na takie demko liczylem A skoro myślisz volt że to pro gra to zmień okulary
    [img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]

Senior Member
    Przegląda
    zza skrzynki
    czit - moje doświadczenie? 2 lata w ocenianiu demek na starej BL
    -Enemy or Ally?
    -It's Your servant, Lider....order...Give me order, My Master.
    -No one will obey the rules of this world! Order is clear! Search and Destroy! Search and Destroy!

Przyjaciel
    Przegląda
    Black list
    Cytat Zamieszczone przez voL[t
    ]że nie jesteście tak dobrzy jak On..
    bo jesteśmy lepsi... bynajmniej o to, że gramy uczciwie. I tak rfs pozostał dłuuuuuuuugo niewinny. Pamiętam jeszcze jak trafiłem na ten serv a rfs na nuke zabijał przez ściany no ale cóż.. wnieść skarge na h@ którym był wtedy rfs to walka z wiatrakami.
    [img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]

Przyjaciel
    Przegląda
    Szczytna
    ~CLEAR.

Nie wiem co wy tam widzicie ? Ja rufusa znam już z 2-3 lata i jakoś nigdy nie grał na haxach, a poza tym skill nie równy skillowi... Poza tym po wczorajszych mixach wiem do czego rufusek jest zdolny...

ps; i tak jestes low misq

@Edit: Dziękujemy za tę wyczerpującą wypowiedź, ale decyzja została już podjęta
    Ja znam większość tych z black listy -.-
    Pozdro // Zamykam
    `FRISTAJLO__- // To nie śpiew, to rap...
    [img]http/www.speedtest.net/result/894805203.png[/img]

Nie zakładam nowego tematu bo to jest śmieszne żeby tak denne sprawy i kłótnie było tworzone w osobnym wątku..

Prosto z mostu i do rzeczy!
    Czytałem właśnie wasze wypociny w SB posty oraz opinie.. Jestem od początku wiem co było na.. w trakcie i jest teraz.. I Widzę więcej niż inni.. Stara gwardia która jeszcze dotrwała to tej pory zawsze wstawia się za swoimi.. Nie ważne czy są zapoznani w sprawę czy wiedzą jak było 100% za swojego ziomka.. To się ceni.. Cieszę się ze narodziła się aż taka wieź.. Ale niestety nadszedł czas Sądu. Dawniej było kilka osób z którymi ciągle są problemy i były problemy.. Teraz jest dokładnie to samo.. Tylko inne twarze aktorów przedstawienie to samo rónież na wysokim kretyńskim poziomie.
    Na forum znowu zauważalne są dwie grupy.. A powinna być jedna wspólna.. Trudno.. Mógłbym napisać 15 tomów na ten temat.. Każdy wie jak jest.. Nie wszyscy znają wszystkie fakty i może dlatego błądzą albo chcą błądzić.. To w końcu ich wybór..
    Boli mnie jeszcze fakt iż każdą osobę którą postawiłem wyżej musiała przejść i przechodzi długotrwały okres ataków spisków wynikających chyba tylko i wyłącznie z zazdrości.. Cieszę się street że podczas tej rozmowy do końca zachowałeś twarz i nie dałeś się wciągnąć w kłótnie tylko podszedłeś do tego z dystansem. Ok wracajmy do sedna tematu. Dzisiaj straciłem około 1h na czytanie waszych pierdół.. I na pewno nie pójdzie to na marne

Rfs.. Znamy się od początku.. Mógłbym pisać wiele.. Ale skupmy się tylko na tej mrocznej stronie teraz.. Wiele skarg i posądzanie o cheaty zawsze jakieś kłótnie problemy kilka krotnie dostawałeś szansę ostatnim razem myślałem że naprawdę się zmieniłeś ale widocznie to jeszcze nie ten czas.. Ciągłe zaczepki gra na cheatach nadużywanie funkcji(dzielenie się hasłami kontrolowanie serwera itp) itp. Czasami skargi na Ciebie mnie zasypywały..
    Dostajesz 5 warnów i blokade na SB

Każdy komu woda sodowa uderzy do głowy albo będzie stwarzał jakieś problemy zostanie od razu uchoronowany bonusikami.. Blokada w SB warn = BAN (jeśli ktoś jest zdolny kolejność może być odwrotna)
    Skończyły się czasy ciągłych kredytów zaufania. Albo w końcu zmądrzejecie albo się będziemy żegnać! Nie ma innej opcji 2 lata ciągłych cenzor uświadomiły mi że nie warto jest postępować jak do tej pory było.. Teraz będzie krótka piłka.

Street ma za zadanie wyselekcjonować i pozostawić na funkcji tylko tych ludzi którzy reprezentują jakiś poziom nie mam na myśli poziom umiejętności w władaniu bronią podczas rundy.. Czasami trzeba coś zburzyć żeby na nowo można zbudować coś na dobrych fundamentach...

//zamykam
    www.planetawhisky.pl

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12