Żenada po prostuNie możecie normalnie przed kompem zakląć, a nie pokazywać wasze nerwy graczom. Tym zdziałacie nic innego jak utratą ludzi na serwie. Zobaczycie, że za niedługo wszyscy zaczną opuszczać serwer.
Śmieszne jest też to (w CH** śmieszne), że robicie kolesiowi SS ja tylko dobrze gra. Najlepsze jest to, iż łatwo to rozpoznać. Podam symulacje sytuacji xD
Gramy gramy jest wporzo i zaraz taki infi "kórwa znowu z tego HE, o ja je.bie" gra dalej i zaraz koleś lepszy go jedzie i tu idzie ta sytuacja "A **** zrobię mu SS i znowu będę najlepszy". Sorka, ale tak naprawdę jest i nie tyczy się to tylko infiego, BO WSZYSTKICH ADMINÓW NA SERWIE!.
Edit to dill
Stary, nie wiem jak ty po stracie tak bliskiej osoby możesz grac jeszcze w takie gry
Wiesz co najlepiej działa na coś takiego? Spotykanie się z przyjaciółmi, lub coś innego. Gry typu CS dają ci więcej agresji w tym kierunku, bardziej się użalasz nad sobą i bardziej Ci smutno. Odstaw gry, komputer na jakiś czas i zacznij żyć, życiem które jest tak krótkie i kruche. Jak widzisz człowiek nie musi żyć do 80 lat. Tak więc ciesz się nim bo nie wiesz kiedy tego czasu zabraknie, jak się kapniesz, że to ma nastąpić, będzie za późno dla ciebie i innych.