Ehh... Wiecie co? Chciałbym tak czasami przyjść do domu, siąść przed kompem, odpalić forum/gg poczytać co się ciekawego dzieje, a i może wbić pograć w cs'a na luzie, bez żadnych problemów na bani... Ale nie... Ostatnimi czasy wchodząc na gg czy na forum mam masę skarg i innych "spostrzeżeń". Czasami mają charakter "weź powiedz coś (...) bo przesadza" czasami "kórwa człowiek nawet spokojnie pograć sobie nie może bo jak tylko zabije to dostaje c***e na swój temat" czasami bywało jeszcze gorzej. Wiecie.. może to i prawda, że jest mało adminów i robię kolejne cięcia, ale na prawdę znaleźć dobrego admina to sztuka a jak się jeszcze znajdzie to trzeba trzymać kciuki, że się nie zepsuje![]()
Niestety o opinii servera decydują jego gracze. Jeśli server będzie trzymał dobrą atmosferę to będzie zapamiętany i na pewno często odwiedzany. Jeśli jednak coś lub ktoś przeszkadza w tej atmosferze gracze z czasem najzwyczajniej oleją ten serv... Ja jako h@ mam to wyczuć i zapobiec sratatatata... No trochę się rozpisałem, a więc do rzeczy.
Szanowni panowie Dillu i Infinite...
Jak i inni nieliczni. Weźcie sobie to do serca i zbindujcie.
Rozumiem Dillu twój wkład w ten server i zaangażowanie. Rozumiem, że po stresującym dniu gra w cs'a może być dla ciebie wyładowaniem.. Rozumiem, że szkoła stresuje, nawał pracy zniechęca, że myszki i klawiatury się zacinają, a net czasami laguje. Ale ogarnij się trochę! Piszę trochę bo w twoim przypadku fatalnie nie jest... Jednak po cholerę komenty i nerwy gdy ktoś cię zabije z takiego orka??? "Z dupy to było!!!" "I znowu ten jebany krytyk!!!" "Krytyk!!" "OMG krytyk" (...) "Krytyk qwa!!" itd itp. Przypominam, że sam wybrałeś ten mod i sam na nim grasz... Przypominam, że ty również grasz takim orkiem i masz identyczne skille jak inni. Przypominam, że również i twoja gra czasami polega na tak zwanym "farcie". A nie dość że jesteś adminem to jeszcze spełniasz inne funkcje więc bądź choć trochę dorosły i reprezentatywny. Nerwy zachowaj dla siebie i przemyśl to bo cs to tylko gra nie żadne mistrzostwa świata czy teleturniej 1 z 10. A nie chciałbym abyś z czasem zachowywał się tak: http/www.youtube.com/watch?v=I4b1l2KJazI . Bo to gorzej od tybijczyków =\ A sztuka opanowania się popłaca.
Panie infinite... Pamiętam gdy trafiłeś na tym serv. Pomimo licznych ss i uwag na twój temat utrzymałeś się. Byłeś przykładnym modelem ogarniętego gracza dlatego wyrobiłeś sobie pewne zdanie u innych graczy i zostałeś adminem. I od tego czasu mamy schody. Infinite nie jest jak wino. Im dłużej przebywa na serv tym bardziej jego wskaźnik stresu wzrasta... z czasem możemy dopatrzeć się nieco narcystycznych uwag. Infi to dobry gracz ale wszelkie porażki źle znosi. Słowo źle czasami i tak brzmi za łagodnie. Oprócz licznych uwag na temat hełmów i ultimate, możemy dopatrzeć się na hudzie spostrzeżeń typu:
13:08:04 <VALVE_ID_LAN><85.202.39.210> (HUDCHAT) infinite : ***** ogarnac interp
Liczne spostrzeżenia na temat innych graczy, jednak sądzę, że to wynika z koleżeństwa i takie dogryzanie sobie to standard... Jednak gdy serv jest prawie full intensywna rozmowa na hudzie
12:56:44 <VALVE_ID_LAN><85.202.39.210> (HUDCHAT) infinite : xxx ma peknietego jeza
12:54:27 <VALVE_ID_LAN><85.202.39.210> (HUDCHAT) infinite : xxx chce mi do buzi wziac,D
13:00:48 <VALVE_ID_LAN><85.202.39.210> (HUDCHAT) infinite : xxx daje dupy xxx
13:02:09 <VALVE_ID_LAN><85.202.39.210> (HUDCHAT) infinite : xxx nie staje
13:19:07 <VALVE_ID_LAN><85.202.39.210> (HUDCHAT) infinite : xxx wklada co nie co w dziuple
13:28:53 <VALVE_ID_LAN><85.202.39.210> (HUDCHAT) infinite : xxx ma strupy na penisie
13:31:54 <VALVE_ID_LAN><85.202.39.210> (HUDCHAT) infinite : xxx ma krzywa faje
też jest niesmaczne i co najmniej nie na miejscu.
Lecimy dalej???:
20:13:44 <VALVE_ID_LAN><85.202.39.210> (HUDCHAT) infinite : ***** pizdo
20:13:47 <VALVE_ID_LAN><85.202.39.210> (HUDCHAT) infinite : chodz na steam
20:13:51 <VALVE_ID_LAN><85.202.39.210> (HUDCHAT) infinite : to zobaczysz
akcja kiedy to infi padł co podważyło jego autorytet... powtarzam, że grasz na tym servie z swojego wyboru.. Skoro nie możesz znieść faktu że taki krytyk komuś wszedł czy human miał dobrą kampe idź na steam i tam karaj bez tego typu komentarzy.
20:55:43 <VALVE_ID_LAN><85.202.39.210> (HUDCHAT) infinite : *****
20:56:17 <VALVE_ID_LAN><85.202.39.210> (HUDCHAT) infinite : nie no jebne
20:56:19 <VALVE_ID_LAN><85.202.39.210> (HUDCHAT) infinite : znowu z HE
(...)
21:00:16 <VALVE_ID_LAN><85.202.39.210> (HUDCHAT) infinite : ***** 4 raz z rzedu HE
odkrywcze... Zastanawiam się co mówisz przez mikro skoro piszesz już takie teksty... Z tego co wiem to co przejrzałem w logach przy tym co wypowiadasz przez mikro to zupełnie inna bajka... Co więcej zupełnie inny gatunek literacki!! Nie mam zamiaru dzielić się tu cytatami z twoimi tekstami na servie. Już raz straciłeś admina na długi czas.. Teraz jestem skłonny ponownie to uczynić bo jak niby mam przemówić do was? Street nie jest zły, street nie kara staram się być sprawiedliwy i poprowadzić jakoś ten wózek na którym jedziemy csp team. Jednak w wózku mamy kreta więc najzwyczajniej daje mu na czas bliżej nieokreślony kicka.
Jeśli ktoś ma coś ciekawego do powiedzenia to tymczasowo zostawiam temat otwarty... Apeluje do was o odrobinę kultury na servie. Wiem, że z was wszystkich kozaki a taka jedna "kórwa" potrafi zastąpić wiele słów. Sam nie jestem lepszy ale w miejscach publicznych na prawdę... zachowujcie się jakoś
H@ Street