jestem na NIE chcialem grac na servie z sxe to je sciagnolem zainstalowalem i nadal nie moge tam wchodzic![]()
jestem na NIE chcialem grac na servie z sxe to je sciagnolem zainstalowalem i nadal nie moge tam wchodzic![]()
Jestem na nie, można powiedzieć, że sxe jest tak jakby niedopracowany i nie wszystkim działa serwer z sxe, nawet gdy ma włączonego klienta.
`FRISTAJLO__- // To nie śpiew, to rap...
[img]http/www.speedtest.net/result/894805203.png[/img]
Jest plugin która daje możliwość SXE albo steam xDZamieszczone przez M@$SA
Tak... niech czituchy idą w pizdu!
Ja jestem na NIE bo sam kiedy grałem 2 miechy cs i chciałem wibć na pewien serwer z tym Sxe to nie dało się a wtedy poprostu olałem ten serwer i wbiłem na innyjesli chodzi o czity to gralem na serwach z sxe i tak samo gra ich pelnolatwo jest ominac ten program
Jest to zbędne
Admini w zupełności wystarcząjestem na NIE chcialem grac na servie z sxe to je sciagnolem zainstalowalem i nadal nie moge tam wchodzic
Jestem na nie, można powiedzieć, że sxe jest tak jakby niedopracowany i nie wszystkim działa serwer z sxe, nawet gdy ma włączonego klienta.Wystarczające według mnie powody dla których sXe jest zbędne.. a według was?Tak... niech czituchy idą w pizdu!
50%
50% [ 10 ]
Nie.. nie chcę bawić się w instalke sxe, 1min roboty to za dużo
50%
50% [ 10 ]![]()
A według mnie zachowujesz się knif jakbyś sam na czitach grał i koniecznie chcesz abym sXe na serv nie wprowadził![]()
Jestem na Tak. Precz z cheaterami !! Mam pytanie jak to dziala?? np. cheater wejdzie z aimem to program go wywali ??Zamieszczone przez Dalkan
Jest plugin która daje możliwość SXE albo steam xD
Tak... niech czituchy idą w pizdu!Zamieszczone przez Mroziu^
Ja też za TAK, ale pamiętajcie że:Jak najbardziej Tak. Może i to zwolni adminów trochę z obowiązków, ale tym lepiej dla graczy i atmosfery na serwerze .
też mogę się głosami na tak podeprzeć... Nie rozumiem tego waszego nie. A twój powód knif to "a bo mi nie działa". Wiem że sxe nike jest cudem technologii walki z czitami, ale grałem na wielu serverach gdzie sxe był i na prawdę się sprawował! Dużo znanych i powszechnie lubianych serverów używa tego programu i na pewno nie wychodzi to im na złe. Z decyzją się wstrzymam... Głosy są podzielone tak jak się spodziewałem. Być może zrobię jeden dzień próbny z sXe i zobaczymy jak to wypali. Jeśli będzie spoko zostanie, a jeśli nie.. trudnoZamieszczone przez Real*
[img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]
Dobra to instaluj mi to wisi bo nikt mnie o czity bez dowodu nie osądzi.. byłem na nie bo wiem że to nie działa ale oki instaluj to..
i wielki strit powiada: każdy kto uważa jego pomysł za zły, jest cziterem !!!Zamieszczone przez Street
a ja uważam ze pomysł jak i autor są spie.rdoleni i nie wprowadzać tego na serwer bo mam czity, i bez wh ani aim bota nie będę ownować, nie mówiąc już o sh którego nazywam 'lagami'
-Enemy or Ally?
-It's Your servant, Lider....order...Give me order, My Master.
-No one will obey the rules of this world! Order is clear! Search and Destroy! Search and Destroy!
To do knifa napisałem w formie żartu jakbyś nie zauważył -.-dzięki seele.. a brałem cię za spoko gościa -.- pff. Widać ludzie się zmieniająZamieszczone przez Miodzik
Zamykam bo widzę że już nikt nie ma niczego ciekawego i sensownego do powiedzenia...
[img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]