A według mnie zachowujesz się knif jakbyś sam na czitach grał i koniecznie chcesz abym sXe na serv nie wprowadził

Jestem na Tak. Precz z cheaterami !! Mam pytanie jak to dziala?? np. cheater wejdzie z aimem to program go wywali ??
Cytat Zamieszczone przez Dalkan
Jestem na TAK Dobry pomysł BOTĄ MÓWIMY NIE !
Jest plugin która daje możliwość SXE albo steam xD
Tak... niech czituchy idą w pizdu!
Cytat Zamieszczone przez Mroziu^
Jestem jak najbardziej za wprowadzeniem SXE na serwer. Nie wykrywa on wszystkiego, ale niektórym botkom utrudni granie na czitach.
Ja też za TAK, ale pamiętajcie że:
Jak najbardziej Tak . Może i to zwolni adminów trochę z obowiązków, ale tym lepiej dla graczy i atmosfery na serwerze .
Cytat Zamieszczone przez Real*
Tak bo boty na czitach jadą :d
też mogę się głosami na tak podeprzeć... Nie rozumiem tego waszego nie. A twój powód knif to "a bo mi nie działa". Wiem że sxe nike jest cudem technologii walki z czitami, ale grałem na wielu serverach gdzie sxe był i na prawdę się sprawował! Dużo znanych i powszechnie lubianych serverów używa tego programu i na pewno nie wychodzi to im na złe. Z decyzją się wstrzymam... Głosy są podzielone tak jak się spodziewałem. Być może zrobię jeden dzień próbny z sXe i zobaczymy jak to wypali. Jeśli będzie spoko zostanie, a jeśli nie.. trudno