Czy to mo¿liwe ze w ca³ym tym rozleg³ym wszech¶wiecie jeste¶my ca³kowiecie , absolutnie sami ? Wszystkie planety naszego Uk³ady S³onecznego to puste pozbawione zycia swiaty jednak poza naszym uk³adem s³onecznym isniej± inne gwiazdy takie jak nasze s³oneczko które dostarczj± nam zyciodajnego ¶wiet³a.Astronomiowie spekuluj± czy mozliwe by³o by ¿ycie na marsie ale jak dla mnie jest to ma³oprawdopodobe oczkolwiek mozliwe .Ostatnio Oglada³am nawet film dokumentalny BBC o wszechswiecie ,przedstawione tam zosta³y ró¿ne formy ¿ycia jedna która mnie zaciekawie³a by³o zycie na jednym z ksiê¿yców Jowiesza '' Europie'' która aktulanie jest pokrywa lodow±, lecz w 2012 roku nast±pi zwiekszona aktywnosæ s³oñca która bedzie wstanie stopiæ lód. Juz teraz mówie sie o tym ze pod ow± potrywa lodow± mo¿liwe jest wystepowanie prymitywnych bakterii

, wystarczy troche ¶wiet³a oby owe bakterie przeobrazi³y sie w przeró¿ne formy zycia.Moim zdanie d³ugo sobie poczekamy a¿ w pe³ni bedziemy pewni ze istnieje zycie pozaziemskie, aczkolwiek kiedy¶ to na pewno nast±pi.
PS.Co do istnienia kretów na ksiê¿ycu

która popieraj± moi koledzy, ja ca³kowiecie sie z tym niezgadzam