voL[t], no ja mam 14 lat i ja dopiero pracuje nad ortografią a on jest "dorosły" i powinien już świetnie znać ortografię.
Po za tym chciałbym stwierdzić fakt, iż max nie rozumie kompletnie nic ..
To, że serwer FFA jest teraz WAR3FT to nie jest moja decyzja tylko ex0na ! I to on mi napisał że mam tak zrobić to zrobiłem. To, że Twój znajomy/brat SaveD zrobił AMXa i wrzucił go na serwer to o tym nie wiedziałem i nie moja wina, że zrobiłem reinstalacje serwera.. nie wiedząc że usuwam czyjąś pracę.
Tak samo napisałeś :
Nie mogłem zrobić powiadasz ? Napisz mi kto zajmował się 5 serwerami na raz ? Wszystko musiałem sam robić bo niby @T i co ? Dawałem rade ale Ty oczywiście pod wpływem emocji piszesz takie bzdury aby tylko pogrążyć mnie a sądzę, że większość wie, że się "coś' znam na AMXie..Zamieszczone przez max_rezydent
Po za tym piszesz mi że jak ja śmie 14 latek rzucać takimi słowami jak w pierwszym poście ? To nie moje słowa to cytat. Teraz zapytaj się SaveD'a w jaki sposób on mnie obraził chociaż ja nic mu nie zrobiłem.. Robiłem co ex0n kazał i już a on zaczął mnie obrażać od różnych złych.
PS. W dalszym ciągu nie rozumiesz NIC. Nie znasz zasad sponsoringu, nie wiesz jakie ex0n ma plany i reszta zespołu a się udzielasz, że jakim to ja prawem bez Twojej wiedzy od tak sobie serwer zmieniam na WAR3FT.
Jeżeli masz jakiś problem pisz sobie z ex0nem, bo ja już mam dość Twojego poniżania, że moje zachowanie zatrzymało się na 10 razem z inteligencją i rozwojem.
Nie znasz mnie a oceniasz. Człowiek inny jest przez internet a inny w życiu codziennym.
Z innymi pisze normalnie, nawet niektórzy piszą że fajnie się ze mną pisze ale Ty wiecznie masz jakieś ale a pisze z Tobą raz na 2 miesiące ? I to tylko wtedy gdy masz do mnie jakieś "ale" , bo ja zrobiłem to bez Twojej zgody a cały czas Ci przypominałem że nie muszę się Ciebie o nic pytać jeżeli ex0n mi wyda zgodę.l
Podsumowując dla mnie jesteś nikim. Tyle ode mnie i na tym poście kończę ten temat i zamykam, bo zaraz kilka osób będzie się żalić i mówić mi jaki to ja jestem przez internet i ma filozoficzne podejście do świata i ciekawe czy na realu też taki byłbym.
Serdeczne podziękowania ode mnie byłeś świetnym adminem jednak H@ nie, bo nic nie robiłeś także CU.