Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Rezygnacja max i SaveD

Przyjaciel
    Przegląda
    Black list
    Nie zostaliście wyrzuceni.. Jak widzicie war3 był najbardziej owocnym serverm.. FFA grało tyle osób w ciągu dnia co na war3 przez godzinę.. I niestety nawet ty max musisz przyznać temu racje.. to jest jak biznes- słabsze odpada, a silniejsze wygrywa. O upadku można mówić choć ja też tego nie widzę... Nadszedł czas zmian, to jest swoisty przewrót, nowa karta, nowy dział, nowy kurna gatunek literacki dla csp... Taka reforma i rewolucja była potrzebna uwierz mi.. gdybyśmy dalej brnęli w tym kierunku który csp sobie obrał czyli wzajemnie podpierdzielanie, kłótnie, przykre słowa to wtedy moglibyśmy rozmawiać o upadku... To co się teraz dzieje to antidotum na ten syf który ciągnął się już od jakiegoś czasu...
    [img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]

Przyjaciel
    Przegląda
    Polska
    Cytat Zamieszczone przez max_rezydent
    Masz 14 lat i masz czelność rzucać takimi słowami... jestem od ciebie starszy o 10 lat jak dorośniesz do tego wieku to pogadamy... Te rzucone przez ciebie słowa świadczą o poziomie twojej inteligencji oraz rozwoju emocjonalnego... jesteś dalej 10-latkiem...
    Mam 16 Pokazałbym archiwum jakimi Ty słowami rzucasz. Obrażasz mnie bezpodstawnie. Więc nie pisz, że jesteś starszy bo poziomem inteligencji dorównujesz osobom w moim wieku jak nie młodszym. Dyskryminacja na tle wiekowym świadczy o niedojrzałości emocjonalnej i psychicznej.

I poćwicz nad ortografią "dorosły" ..

Edit: Poprawiłem błędy

Junior Member
    Przegląda
    kurwidołek
    Przepraszam że się wtrącę.. Ale to mnie zdziwiło..
    " bez podstawnie"

Przyjaciel
    Przegląda
    Polska
    voL[t], no ja mam 14 lat i ja dopiero pracuje nad ortografią a on jest "dorosły" i powinien już świetnie znać ortografię.

Po za tym chciałbym stwierdzić fakt, iż max nie rozumie kompletnie nic ..

To, że serwer FFA jest teraz WAR3FT to nie jest moja decyzja tylko ex0na ! I to on mi napisał że mam tak zrobić to zrobiłem. To, że Twój znajomy/brat SaveD zrobił AMXa i wrzucił go na serwer to o tym nie wiedziałem i nie moja wina, że zrobiłem reinstalacje serwera.. nie wiedząc że usuwam czyjąś pracę.

Tak samo napisałeś :
    Cytat Zamieszczone przez max_rezydent
    P.S. - dałem Sevadowi passy na ftp, bo mi pomagał ogarnąć i postawić go na nowo, czego ty nie mogłeś zrobić.
    Nie mogłem zrobić powiadasz ? Napisz mi kto zajmował się 5 serwerami na raz ? Wszystko musiałem sam robić bo niby @T i co ? Dawałem rade ale Ty oczywiście pod wpływem emocji piszesz takie bzdury aby tylko pogrążyć mnie a sądzę, że większość wie, że się "coś' znam na AMXie..

Po za tym piszesz mi że jak ja śmie 14 latek rzucać takimi słowami jak w pierwszym poście ? To nie moje słowa to cytat. Teraz zapytaj się SaveD'a w jaki sposób on mnie obraził chociaż ja nic mu nie zrobiłem.. Robiłem co ex0n kazał i już a on zaczął mnie obrażać od różnych złych.

PS. W dalszym ciągu nie rozumiesz NIC. Nie znasz zasad sponsoringu, nie wiesz jakie ex0n ma plany i reszta zespołu a się udzielasz, że jakim to ja prawem bez Twojej wiedzy od tak sobie serwer zmieniam na WAR3FT.

Jeżeli masz jakiś problem pisz sobie z ex0nem, bo ja już mam dość Twojego poniżania, że moje zachowanie zatrzymało się na 10 razem z inteligencją i rozwojem.
    Nie znasz mnie a oceniasz. Człowiek inny jest przez internet a inny w życiu codziennym.
    Z innymi pisze normalnie, nawet niektórzy piszą że fajnie się ze mną pisze ale Ty wiecznie masz jakieś ale a pisze z Tobą raz na 2 miesiące ? I to tylko wtedy gdy masz do mnie jakieś "ale" , bo ja zrobiłem to bez Twojej zgody a cały czas Ci przypominałem że nie muszę się Ciebie o nic pytać jeżeli ex0n mi wyda zgodę.l

Podsumowując dla mnie jesteś nikim. Tyle ode mnie i na tym poście kończę ten temat i zamykam, bo zaraz kilka osób będzie się żalić i mówić mi jaki to ja jestem przez internet i ma filozoficzne podejście do świata i ciekawe czy na realu też taki byłbym.

Serdeczne podziękowania ode mnie byłeś świetnym adminem jednak H@ nie, bo nic nie robiłeś także CU.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów