czego w niewolno siê baæ? to pytania zada³ mi kolega kilka dni temu ju¿ mu to powiedzia³em
wiêc pomy¶la³em ¿e popisze trochê teraz i wyja¶niê kilka rzeczy

1.niemo¿na otworzyæ cia³u drzwi z³ym duchom heh tym bardziej w oobe PONIEWA¯ ma siê swojego stra¿nika a z tym cia³em ono jest co¶ jakby na odcisk wiec nic innego nie mo¿e siê tam wej¶æ i opêtaæ

POCZ¡TKI ZANIM WEJDZIEMY W OOBE:

1. najpierw bêd± refleksje ¶wietlne-OPISniebêde opisywa³ :P)poziom strachu : 0.06 z 1.0 max.

2.ehh. tera bêdzie dziwne ju¿ czê¶ciowo nie bêdziemy czuæ cia³a tera bêd± wibracje lub nie je¶li nie to pó¼niej co napiszê-OPIS: Zaczn± siê jakie¶ bule w jakim¶ miejscu lub skurcz nie przerywa oobe te bule lub skurcze które s± od oobe znacz± one ¿e przechodzisz do nastêpnego ETAPU. Poziom strachu : 0.37 z 1.0

3.Uczucie lekko¶ci-OPIS: (chmm trochê nieprzyjemne W 1% czujesz swoje cia³o ALE to nieprzyjemne jest to czujesz jakby uczucie twardo¶ci jakby od spodu ¶ciska³o cie co¶ twardego ju¿ za drugim razem ju¿ coraz mnie bêdzie siê czuæ t± twardo¶æ lub ju¿ jej nieczuæ jest to zwi±zane z ilo¶ci± wychodzenia z cia³a bo za pierwszym razem jest najtrudniej bo dusza trzyma siê mocno. Poziom strachu: 0.78 z 1.0

jak co¶ dalej jest bia³y tunel serio xD niebac siê

Resztê opiszê za nied³ugo bo mi siê ju¿ niechce pisaæ xD

mam nadziejê ¿e to wam pomo¿e w uzyskaniu OOBE! je¶li wam to mo¿e lub wam tego brakowa³o to proszê o POMOG£ sory ¿e siê tak proszê ¿yczê sczêscia