czego w niewolno się bać? to pytania zadał mi kolega kilka dni temu już mu to powiedziałem
więc pomyślałem że popisze trochę teraz i wyjaśnię kilka rzeczy

1.niemożna otworzyć ciału drzwi złym duchom heh tym bardziej w oobe PONIEWAŻ ma się swojego strażnika a z tym ciałem ono jest coś jakby na odcisk wiec nic innego nie może się tam wejść i opętać

POCZĄTKI ZANIM WEJDZIEMY W OOBE:

1. najpierw będą refleksje świetlne-OPISniebęde opisywał :P)poziom strachu : 0.06 z 1.0 max.

2.ehh. tera będzie dziwne już częściowo nie będziemy czuć ciała tera będą wibracje lub nie jeśli nie to później co napiszę-OPIS: Zaczną się jakieś bule w jakimś miejscu lub skurcz nie przerywa oobe te bule lub skurcze które są od oobe znaczą one że przechodzisz do następnego ETAPU. Poziom strachu : 0.37 z 1.0

3.Uczucie lekkości-OPIS: (chmm trochę nieprzyjemne W 1% czujesz swoje ciało ALE to nieprzyjemne jest to czujesz jakby uczucie twardości jakby od spodu ściskało cie coś twardego już za drugim razem już coraz mnie będzie się czuć tą twardość lub już jej nieczuć jest to związane z ilością wychodzenia z ciała bo za pierwszym razem jest najtrudniej bo dusza trzyma się mocno. Poziom strachu: 0.78 z 1.0

jak coś dalej jest biały tunel serio xD niebac się

Resztę opiszę za niedługo bo mi się już niechce pisać xD

mam nadzieję że to wam pomoże w uzyskaniu OOBE! jeśli wam to może lub wam tego brakowało to proszę o POMOGŁ sory że się tak proszę życzę sczęscia