Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: [BAN]ZeN0

Member
    Przegląda
    sie biora dzieci

[BAN]ZeN0

Nick: -ZeN0
    Data: -26.04.2009
    Opis: - zostałem zbanowany za to że nie dałem Pewnych screenshotów których nie jestem w stanie dać ponieważ w tamtym czasię był komputer w naprawie , Sądze jednak że jakaś osoba się podemną podszywała.. Na cs portalu gram od takiego czasu jako nieliczny, Lecz się nieudzielam na forum.
    IP: -87.101.64.253

Proszę o rozpatrzenie tematu..

Senior Member
    Przegląda
    MaTriX
    Niech Pan Street Porowna twoje IP z tym ktore gralo wtedy na serwie :P (logi)
    "Z rąk tchórza twe życie tak krótkie przerwane ...twa duma i honor w pamięci zostanie"
    [img]http/i44.tinypic.com/2ivjrjm.png[/img]

Senior Member
    Przegląda
    się wziąłem ??
    hmmm... mi bana dali za poczatek jaki mam a mam 78.
    wiec mysle ze to ten prawdziwy ZeN0 gdyz podszywacz mial ten sam poczatek co ja
    [you:6dbb2660d1], kto jest królem Black Listy ??
    [img]http/img189.imageshack.us/img189/5445/298213090870126.jpg[/img]

Przyjaciel
    Przegląda
    Sieradz
    Cytat Zamieszczone przez Ozywiany
    IP: -87.101.64.253
    Cytat Zamieszczone przez yar28
    hmmm... mi bana dali za poczatek jaki mam a mam 78.
    wiec mysle ze to ten prawdziwy ZeN0 gdyz podszywacz mial ten sam poczatek co ja
    Niekoniecznie.. Z tego co ja wiem to Street dostał więcej niż kilka wiadomości od graczy z kilkoma różnymi adresami IP.. Trudno będzie porównać wszystkie ich zakresy. Ja osobiście mam na składzie 2 zupełnie inne adresy IP tego podszywacza i żaden nie miał takiego początku jak Zeno ani takiego początku jak 78. więc sami widzicie że na serwerze może być kilku takich cwaniaczków a między innymi Wl@d3k przed którym przestrzegam adminów żeby się nie zastanawiali tylko banowali na zakres.

Senior Member
    Przegląda
    te pytanie ??
    Wl@dek ma perma i jest na BL wiec wątpię aby byl na tyle inteligentny by wchodzic nadal na tym samym nicku
    [img]http/img12.imageshack.us/img12/3969/czejen.jpg[/img]
    Potrzebujesz mojego kontaktu?? oto i on :
    GG: 7340504
    chociaż łatwiej mnie złapać na Gtalku: czeejen@gmail.com

Przyjaciel
    Przegląda
    Sieradz
    Cytat Zamieszczone przez cheyenne
    Wl@dek ma perma i jest na BL wiec wątpię aby byl na tyle inteligentny by wchodzic nadal na tym samym nicku
    Wl@d3k ma perma od miesiąca ale zdaję się że lista banów została usunięta skoro gra on i kilka osób które nie ma neo -.- Co do nicku to teraz przed Wl@d3k ma nazwę jakiegoś klanu. Skąd wiem bo widziałem jak grał na serwerze, psiałem pewnemu adminowi to i owo ale mnie z ignorował, róbcie tak dalej...

Uprawnienia umieszczania postów