Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Uwaga na serverze znowu grasuje podszywacz

Senior Member
    Przegląda
    Kraków/Niepołomice
    przemo78, ma rację wszyscy się mylicie bo o tym kto to jest wiedzą 3 zaufane osoby i wolę dla dobra sprawy nie mówić kto to bo trzeba się jeszcze tylko upewnić i my już to załatwimy
    [img]http/www.falcon_pl.republika.pl/csportal/awar3.jpg[/img]

Przyjaciel
    Przegląda
    Sieradz
    Cytat Zamieszczone przez Messiah93
    Ten worzonko? to na pewno nie on(nie wiem kto to, ale to ktoś z mojego osiedla) KnifeMan tak zaczął gadać na osiedlu bo jakąś komedię oglądał i tam był taki tekst^^
    Worzonko? to mój kolega Igor i na bank nie kradnie expa a ja grałem raz na tym nikcu jak byłem u niego i ujawniłem się ale to nie on kradnie.. pewne -.-

Przyjaciel
    Przegląda
    Black list
    Ludzie.... -.-!!! Tyle gadania o jednego bota? Koleś prawdopodobnie znajomy bo został zbanowany przeze mnie jakiś czas temu.. Lecz ostatnio utraciliśmy dane o zbanowanych nr ip... Wydaje prostą receptę dla każdego admina. Gdy tylko ktoś zobaczy takie ip wali po pierwsze amx_ip+ ss, po 2gie banuje perm i wali koment "do wyjaśnienia na forum"... w przeciągu tygodnia bot wpadnie. Również takie zalezenie daje w przypadku powielenia nicku.. banować obie osoby.. czyli jak ktos gra na nicku player i będzie na servie player(1) i player to banować obu.. prawdziwy player zgłosi się na forum, a lamus pójdzie grać dalej w tibie...

Zamykam i proszę już nie robić takich tematów... Chyba że naprawdę sytuacja ekstremalna
    [img]http/i39.tinypic.com/4t54b5.png[/img]

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów